Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

"ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΤΟ "ΤΕΝΝΙΣ CAFE CLUB" ΧΟΛΑΡΓΟΣ! ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: "ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΕΠΑΙΞΑΝ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!

πηγή φωτό: http://www.oax.gr/
Μία επιχείρηση όταν κλείνει αποτελεί θλιβερό γεγονός. Πόσο μάλλον όταν κλείνει, όπως καταγγέλλεται, με ευθύνη του ίδιου του Δήμου. 
Διαβάζουμε την ανακοίνωση των επιχειρηματιών του Tennis Cafe Club Holargos:

Διατηρούσαμε το αναψυκτήριο στο tennis club του Χολαργού του οποίου...
τον χώρο νοικιάζαμε από το Δήμο. Δυστυχώς μετά από πολλές προσπάθειες για συνεννόηση με τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΠ , έκλεισε και έχουμε κάποια πράγματα να πούμε για την σκόπιμη απομάκρυνση μας.
Το παρακάτω δημοσιεύσαμε στην σελίδα μας στο Facebook , "Tennis Cafe Club Holargos" 

"ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "Tennis Cafe Club Holargos" μετά από 12 χρόνια λειτουργίας του.
 Ο Τάκης Γκαράλης που έφυγε από κοντά μας, κατάφερε να δώσει απίστευτη ζωντάνια με την αγάπη και το μεράκι του, επενδύοντας στο κυλικείο εκεί που πριν δεν λειτουργούσε τίποτα για την εξυπηρέτηση των μελών του ομίλου.
 Μένοντας πίσω εμείς τα παιδιά του, προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε αυτό που δημιούργησε ο πατέρας μας μόνος του όλα αυτά τα χρόνια.
 Και ενώ ζητούσαμε από τον ΔΟΠΑΠ την ανανέωση του συμβολαίου από τον Φεβρουάριο και ενώ πήραμε υποσχέσεις γι’ αυτό, κάνοντας επιπρόσθετα έξοδα για την ανανέωση του χώρου τελικά μας ανακοινώνουν ότι θα βγει σε δημοπρασία.
 Εσείς αυτό πώς το κρίνετε; Τελικά επετεύχθη ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ! Γιατί όμως; Δήμαρχε και πρόεδρε του ΔΟΠΑΠ δεν μας απαντήσατε στο έγγραφο ερώτημά μας όσον αφορά την νομιμότητα του πλειστηριασμού σε σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του καταστήματος και περί της αδειοδοτήσεως αυτού!
Τελικά νομιμοποιήθηκε η λειτουργία του κυλικείου ή τα κουκουλώσατε επειδή βρίσκεται σε δασική έκταση, είναι αυθαίρετο και δεν ανήκει καν στο δήμο; Εσείς οι ίδιοι μας είχατε πει ότι έπρεπε να νομιμοποιηθεί. Εμείς πού να φανταστούμε ότι δεν ήταν νόμιμο, αφού μας το νοίκιαζε ο ίδιος ο δήμος!
 Αν κάνουμε λάθος ας μας διορθώσουν και θα το δημοσιεύσουμε για να αποκαταστήσουμε τις λανθασμένες πληροφορίες. 
 Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και λυπούμαστε για κάποιους από τον όμιλο και ιδιαίτερα τον κ. πρόεδρο που προσπάθησαν και το πέτυχαν να φύγουμε βάζοντας κι αυτοί το χεράκι τους!
 Έτσι η αυλαία έπεσε σήμερα και το "Tennis Cafe Club" έγραψε ΤΕΛΟΣ.-
"
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας.

Κοινωνία κληρονόμων Δημητρίου Γκαράλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου