Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ, ΕΦΕΡΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ.... ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΔ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ! ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ!

Πρώτο Θέμα (τίτλος: δικός μας)
Στην αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά αυξάνεται στις 6,2 μονάδες
Με 5,3 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση...

της ALCO για το κεντρικό δελτίο του OPEN. Στην αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά φθάνει τις 6,2 μονάδες υπέρ της ΝΔ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 23,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,4%, ακολουθεί με 6,2% η Χρυσή Αυγή, με 4,6% το ΚΙΝΑΛ, με 5,3% το ΚΚΕ, ενώ τα άλλα κόμματα δεν περνούν το όριο για την είσοδό τους στη Βουλή. Στην αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται αντίστοιχα σε 27,6% για τη ΝΔ, 21,4% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 7,2% για τη ΧΑ, 5,4% για το ΚΙΝΑΛ, 6,2% για το ΚΚΕ, ενώ το 2,9% αγγίζει η Λαϊκή Ενότητα. Οπως είπε ο πρόεδρος της ALCO Γ. Παναγόπουλος οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν σταθερά προβάδισμα για την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ερωτηθείς σχετικά από την Ελλη Στάη απάντησε ότι «οι σημερινές διαφορές είναι μικρότερες από εκείνες του Οκτωβρίου, αλλά μεγαλύτερες από εκείνες του Σεπτεμβρίου».

Το κλασικό ερώτημα των δημοσκοπήσεων ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό, από την ALCO διατυπώθηκε διαφορετικά, ήτοι ποιόν εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το 26% απαντά τον πρόεδρο της ΝΔ, έναντι 25% του κ.Τσίπρα, με τον «κανένα» να κερδίζει με 42%. 
Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση τι εξέλιξη θα ήθελαν να προκύψει από τις επόμενες εκλογές, το 7% απαντά αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ, το 14% κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, 15% απαντά αυτοδυναμία της ΝΔ και το 19% κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ. Το 21%, ωστόσο, απαντά ότι θα πρέπει να γίνουν νέες εκλογές.

dhmoskopish__12_
dhmoskopish__10_
dhmoskopish__9_
dhmoskopish__8_
dhmoskopish__6_
dhmoskopish__5_
dhmoskopish__4_
dhmoskopish__3_
dhmoskopish__2_
dhmoskopish__1_
dhmoskopish__11_
1dhmoskopish

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου