Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑ "ΚΟΒΕΤΕ" ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ; (ΒΙΝΤΕΟ). Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ...ΠΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ;

Οικονόμου και Αναστασοπούλου. Δυο από τους προβεβλημένους δημοσιογράφους οι οποίοι όμως αντί να καταγγείλουν τον Τσίπρα για...

προδοσία με το ξεπούλημα της Μακδεονίας, όχι μόνον δεν κάνουν αυτό που οφείλουν να κάνουν, αλλά ενίοτε "κόβουν" στον αέρα όποιον χαρακτηρίσει τον Τσίπρα "προδότη". Ας θυμηθούμε την περίπτωση ιερέα τον οποίο "έκοψαν" στον αέρα μόλις ονομάτισε "προδότη" τον πτρωθυπουργό: 
Αντί λοιπόν να κάνουν το καθήκον τους πατάνε σε δύο βάρκες! Μάλιστα, όταν ο Τσίπρας ξεπούλησε τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, την επομένη βγήκαν οι δύο αυτοί δημοσιογράφοι και είπαν ότι...λύθηκε ένα πρόβλημα που χρόνιζε επί 27 χρόνια! 
Ντροπή ρε! Αυτό που κάνετε μπορεί να είναι καλές δημόσιες σχέσεις, πάντως δεν επιτελείτε σωστά τον ρόλο του δημοσιογράφου. Είστε περισσότερο αχθοφόροι του του συστήματος παρά της αδέκαστης και ειλικρινούς δημοσιογραφίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου