Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΙΚΑΙΟΥ: 1. Ο ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ! ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! 2. ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ 2 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ! ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΝ...ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΥΜΑ! ΟΙ ΔΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Συγκρίνετε περιπτώσεις για να δείτε σε ποιο κράτος...δικαίου ζούμε! Ο πάνω εικονιζόμενος είναι ο Ζακ Κωστόπουλος, στη μνήμη του οποίου η ΕΡΤ2 αφιέρωσε τη χθεσινή της εκπομπή! Ο Ζακ Κωστόπουλος τον περασμένο Σεπ΄τέμβριο εισέβαλε σε επιχείρηση κοσμημάτων για να τη...

ληστέψει και στην προσπάθεια εξόδου του από αυτή δέχθηκε επίθεση από τον κοσμηματοπώλη, αλλά και τους αστυνομικούς την ώρα που τον συλλαμβάνανε. Έχασε τη ζωή του και οι αστυνομικοί μαζί με τον επιχειρηματία που προσπάθησε να προστατέψει την περιουσία του διώκονται από τη Δικαιοσύνη!
Ο Νίκος Μουστάκας δολοφονήθηκε άγρια από λαθρομετανάστες στου Φιλοπάππου. Κανείς δεν ασχολείται με αυτό το θύμα, τα ΜΜΕ δεν αναφέρονται καθόλου στο όνομά του, η δε μητ΄ρα του που απευθύνθηκε με επιστολή της στον Πρωθυπουργό, την..."έγραψαν" στο παλαιό τους κατάστιχο! Οι δολοφόνοι του, σύμφωνα με τον νόμο Παρασκευόπουλου, προβλέπεται να αποφυλακισθούν σύντομα! Αυτό είναι το κράτος δικαίου!

1 σχόλιο: