Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη, η οποία ανατρέπει πλήρως το εκλογικό τοπίο των εκλογών μια και ανακοινώνει επισήμως την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές. Προσέξτε τον λόγο που επικαλείται για να δικαιολογήσει την κάθοδό του. Δεξιά έχουμε το πειστήριο της επίσημης ανακοίνωσης για όσους δεν πιστεύουν:
         
   Μετά τις τελευταίες εξελίξει ς  στον δήμο μας και με δεδομένο ότι  υπάρχουν πάρα πολλές υποψηφιότητες οι οποίες αντί να ενώνουν διχάζουν τον δήμο μας, επειδή δε ο διχασμός αυτός βοηθά τον προηγούμενο δήμαρχο Χολαργού,  ο κίνδυνος του οποίου να ξανακερδίσει την δημαρχία είναι μεγαλύτερος από ποτέ, καθίσταται αναγκαία η ενεργή συμμετοχή μου και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
Επειδή δεν μπορώ να αφήσω τον δήμο μας στο έλεος ενός ανθρώπου που καταχρέωσε τον δήμο Χολαργού με 10 εκατομμύρια ευρώ και επειδή ως δημοτική αρχή κοπιάσαμε ιδιαίτερα για να ισορροπήσουμε τα οικονομικά του δήμου που είχαν γίνει μπάχαλο στα χέρια του προηγούμενου δημάρχου, το καθήκον μου μού επιβάλλει να διεκδικήσω την δημαρχία και σε αυτές τις εκλογές.
Με αίσθημα ευθύνης για τη σωτηρία του δήμου μας καλώ τους υποψηφίους δημάρχους να ενισχύσουν την προσπάθειά μας στοιχιζόμενοι πίσω από τη «Νέα Πορεία  Παπάγου-Χολαργού».
Ας το αντιληφθούν ότι ο αγώνας μας είναι κοινός και δεν μπορούν να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές σε μια τέτοια προσπάθεια. Καλώ λοιπόν και τους παρόντες  υποψηφίους δημάρχους και τους δημότες Παπάγου-Χολαργού να ενισχύσουν τον αγώνα μας για έναν καλύτερο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης
ε.α. Υποναύαρχος Π.Ν. 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ 

8 σχόλια:

  1. ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ , Ο SUPERMAN ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ !
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΑΠΟΡΩ !

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ .
    ΘΛΙΒΕΡΟΙ ,ΕΓΩΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.

    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ;
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ;


    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΞΥΔΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΞΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ως ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ SPIDERMAN , SUPERMAN ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ MARVEL ΜΑΖΙ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ .

    Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΛΕΕΙ, ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ 10 ΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ !!!!!!!!
    ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ;
    Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΞΥΔΗΣ.
    Ο ΠΡΟ-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ .

    ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΝ ;

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ;

    ΑΠΛΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΤΕ ΒΓΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΣΩΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΕΓΩ ΕΙΠΑΜΕ.
    ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ YABANAKI ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ , ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΚΥΡΟ ,ΛΕΥΚΟ .
    ΕΥΘΕΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ,ΔΗΜΟΣΙΩΣ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΟΤΕ .......ΝΑ !

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΡΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το πρωταπριλιάτικο... ΧΑΧΑΧΑ Καλό μήνα... και του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωταπριλια με ενα πολυ καλο ψεμα που δεδομενων των συνθηκων στο δημο μας ευκολα;γινεται πιστευτο.Αν και αν οντως το σκεφτοταν θα ρεζιλευοταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπόσχεται μάλιστα οτι θα βάλει από την τσέπη του την εισφορά σε χρήμα που προβλέπεται από το Ν.1337/83 & το Ν.2508/97 για τις πολυκατοικίες του ΑΟΟΑ που εντάσσονται στο σχέδιο πόλεως με αυξημένο σ.δ. βάσει του ΓΠΣ !!!
    Να μας ζήσει ο ισορροπημένος - χαρισματικός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συνταγή της ημέρας : Μακαρονάκι κοφτό με σάλτσα !!
    Παίρνετε ένα πακέτο μακαρόνια χοντρά και το κοπανάτε στο κεφάλι του ακατονόμαστου μέχρι να γίνει κομματάκια (το μακαρόνι). Εν συνεχεία τα βράζετε και περιχύνετε με σάλτσα (το κεφάλι του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχιστον, μέσα από το επιπέδου... Βραχιολίδη πρωταπριλιάτικο, καταλάβαμε ποιος είναι όντως ο φόβος και ο τρόμος του Μάκη. Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλώς στην παραπάνω χαζομάρα καθίσταται σαφές ότι αυτός που πιστεύει στη νίκη του Νικολάου περισσότερο και από τον ίδιο το Νικολάου και τους συνεργάτες του, είναι ο Μάκης ο Βραχιολίδης, παρ' όλες τις καθημερινές παπάτζες περί Κεχρή, Αποστολόπουλου, Δασκαλόπουλου κ.λπ. Όσο για τα... 10 εκατομμύρια ευρώ χρέη (πρώην... 20, παραπρώην... 25, πάλι σύμφωνα με το Βραχιολίδη και τους ομοίους του), μείνε στο ακουστικό σου. Μία βδομάδα έμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή