Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΪΤΕΡΗ!

Στη φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση, ο Λάζαρος Παϊτέρης μαζί με τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο. Πίσω διακρίνεται ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Μπελιτσάκος
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 χρονών η μητέρα του Λάζαρου Παϊτέρη...


του γνωστού ευεργέτη της πόλης Χολαργού-Παπάγου. Η κηδεία εγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία μόνο συγγενών και ελάχιστων φίλων. 
Ο κυριος Παϊτέρης ευχαριστεί όσους του συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύτατο πένθος του.
Με την ευκαιρία εκφράζουμε κι εμείς από την εφημερίδα μας τα βαθιά μας συλλυπητήρια! Κουράγιο, ο πόνος από τον χαμό της μάνας είναι αγιάτρευτος!

6 σχόλια:

  1. Συλληπητήρια μεν , αλλά από πότε πενθούμε για τη μητέρα του κου Παιτέρη ? Και πως έγινε " ευεργέτης " . Δεν γνωρίζω κάτι για ευεργεσίες...και η δική μου μητέρα πέθανε τα Χριστούγεννα αλλά δεν πήγα στο Μάκη να βγάλω ανακοίνωση...Το πένθος είναι προσωπικός πόνος και πολύ περισδότερο για την ιερή έννοια της μητέρας...Θεωρώ φάουλ Μάκη την δημοσίευση. Εκτός και αν την έβαλε ο Λιάκος για να προβληθεί ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπααα, ο..."πισινός" την έβαλε, την προηγούμενη φορά είχε περάσει απαρατήρητος και ήταν έτοιμος να..."σκάσει" ο "πισινός"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α έτσι εξηγείται "ο πισινός"....είπα κι εγώ...Ο Παιτέρης δεν ήταν που έπαιρνε όλες τις απ ευθείας αναθέσεις επί Ξύδη ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι, όχι ο Παϊτέρης, δεν είναι αυτός ο..."πισινός", άλλος είναι ο "πισινός", γίνε λίγο παρατηρητικός, η μούρη του είναι σαν "κώλος"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμά συλληπητήρια φίλε Λάζαρε. Να ζήσεις να τη θυμάσαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε το βλαχαδερό, t.shirt με χρωματική αντίθεση αντί για φανελάκι, ανοικτό πουκάμισο από τα Lidl και φθαρμένο δερμάτινο, αγορασμένο από την δεκαετία του ΄70, made in μπαλούρδος...mani φικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή