Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΚΤΗΝΟΣ! ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΦΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΕΓΚΥΟ! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

Ανατριχίλα από τις νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του βιασμού...

13χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα στην Κρήτη – Φέρεται να τη βίαζε επανειλημμένα από τον περασμένο Δεκέμβριο – Τον κατήγγειλε στην Αστυνομία γιατί φοβήθηκε ότι θα μείνει έγκυος.
Φρίκη και αποτροπιασμό μόνο προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού 13χρονης από τον 47χρονο πατέρα της. Όσο περνούν οι μέρες αποκαλύπονται οι λεπτομέρειες για την «αρρωστημένη» δράση του 47χρονου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συγγενείς της οικογένειας κατά την άφιξή του στον ανακριτή.
Ο ίδιος κατά τη σύντομη απολογία του ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, χωρίς ωστόσο να πείσει τις δικαστικές Αρχές, οι οποίες αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

nea2
«Τη βίαζε και τη χτυπούσε»
Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Σφακιανάκη, η ανήλικη κατήγγειλε ότι ο πατέρας τη βίαζε επανειλημμένα από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η πρώτη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έγινε, όπως αναφέρει το neakriti.gr, στις 25 Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα, ο 47χρονος φέρεται να αντιλήφθηκε ότι η Αστυνομία έχει λάβει γνώση των πράξεών του, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να ξεσπάσει στην 13χρονη κόρη του: Το κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του μόλις πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο. Εξάλλου, σύμφωνα, με πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια είχε δεχτεί χτυπήματα στο σώμα της - μεταξύ άλλων - με ζώνη...

Φοβήθηκε ότι θα μείνει έγκυος!
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Σφακιανάκης, οι Αρχές δεν προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του κατηγορουμένου, καθώς η κόρη του βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, εάν πρώτα δεν επισκεπτόταν παιδοψυχολόγο.
«Κατήγγειλε το περιστατικό αφού δεν άντεχε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης.
Στο μεταξύ, ανατριχίλα προκαλεί ο λόγος για τον οποίο η 13χρονη πήρε την απόφαση να καταγγείλει τον πατέρα της στις διωκτικές Αρχές. «Ο φόβος ότι αυτό το πράγμα δε θα σταματούσε, αλλά και το ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει και έγκυος από τον ίδιο της τον πατέρα» ήταν οι αιτίες που, σύμφωνα με τον κ. Χαράλαμπο Σφακιανάκη, ώθησαν το κορίτσι να ζητηθεί τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.
«Η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για άλλη μια φορά», τόνισε ο κ. Σφακιανάκης.
Σημειώνεται ότι ο 47χρονος πατέρας βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας, της αποπλάνησης, αλλά και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.


newsbomb.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

2 σχόλια: