Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στην πραγματικότητα οι προεδρικές εκλογές που έγιναν με τη νίκη του ...

από το πουθενά, Εμανουέλ Μακρόν, ήταν αχρείαστες γιατί το σύστημα είχε ήδη από καιρό προγραμματίσει όλες τις δυνατές εκδοχές για την ανάδειξή του στη γαλλική προεδρία.
Το 2014 ο χθεσινός νικητής των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας ήταν ο τιμώμενος προσκεκλημένος της περιβόητης λέσχης Μπίλντεμπεργκ, από όπου και μια χαρακτηριστική φωτογραφία, (η παρακάτω), από τον εξώστη του ξενοδοχείου στην Κοπεγχάγη της Δανίας από όπου είχε γίνει η συνάντηση.
Η συνάντηση αυτή ήταν ορόσημο γιατί από εκείνη την ημέρα επιλέγει από την παγκόσμια ελίτ ο Εμμανουήλ Μακρόν, (και θα εξηγήσουμε το γιατί), για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας σαν ο εκλεκτός του παγκοσμίου συστήματος.
Το σύστημα αυτή τη φορά ήταν πολύ προσεκτικό, καθώς ήδη παίζονταν οι παγκόσμιες ισορροπίες με το δημοψήφισμα του Μπρέξιτ στη Μεγάλη Βρετανία και με τον Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ.
Στην πραγματικότητα ο Εμμανουέλ Μακρόν επελέγει από την παγκόσμια ελίτ γιατί θεωρήθηκε ότι είναι ένα ρομπότ υπό προγραμματισμό και ότι θα εκτελεί πιστά τις εντολές της Νέας Τάξης.
Σαν υπάλληλος των Ρόθσιλντ θεωρήθηκε ότι είναι ο τέλειος άνθρωπος μέσω του οποίου η παγκόσμια τραπεζιτική δικτατορία θα κυβερνά τη Γαλλία. Στο γαλλικό λαό καλλιεργήθηκε με έντεχνο τρόπο ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα φέρει τις μεγάλες και απαραίτητες ριζικές αλλαγές στη χώρα τους, θα βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη σε μια οικονομία υπό καθίζηση και θα συμβάλλει αποκλειστικά στη χάραξη μιας καινούργιας διαφορετικής Ευρώπης.
Στην πραγματικότητα όμως, ο Μακρόν σαν υποχείριο όργανο των Ρόθσιλντ και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ είναι ακριβώς το αντίθετο.
Αλλά το πιο ενδιαφέρον στην περίπτωσή του είναι όσα αποκαλύπτονται για αυτόν και την περίφημη σύζυγό του από ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, που αποδεικνύουν πως είναι μια εξαρτημένη μαριονέτα του συστήματος.
Το πρώτο χαρακτηριστικό στοιχείο είναι πως ο Μακρόν τελείωσε το École nationale d’administration, (ENA), μια σχολή φυτώριο των ανθρώπων της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον ήταν γνωστό πως ο άνθρωπος αυτός είχε επί χρόνια ομοφυλοφιλικές τάσεις.
Ο Μακρόν είναι ψυχοπαθής και η γυναίκα του είναι παιδόφιλη.
Όπως αναφέρει ένας Ιταλός ψυχολόγος και καθηγητής Adriano Sagatori, που έχει ερευνήσει την περίπτωσή του, από 15 χρονών η τότε 39χρονη δασκάλα του και μετέπειτα σύζυγός του τον εκμεταλλευόταν σεξουαλικά προκαλώντας πολλά ψυχολογικά τραύματα.
Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και κανονικά θα έπρεπε, όπως αναφέρει ο Ιταλός ψυχολόγος, αφενός η δασκάλα του να φυλακιστεί για παιδεραστία και αφετέρου ο ίδιος να πάει σε ειδικό ίδρυμα ψυχολογικής αποκατάστασης.
Για πολλούς αυτή η ιστορία ήταν η βασική αιτία που τον οδήγησε να έχει τάσεις προς ομοφυλοφιλία.
Η κατάστασή του όμως αυτή, δηλαδή οι ψυχοπαθολογικές του ανώμαλες εμπειρίες και οι ομοφυλοφιλικές του τάσεις ήταν ένα εμπόδιο για την αναρρίχηση του στην εξουσία όπως τον είχε επιλέξει η παγκόσμια ελίτ , γι αυτό άρχισε μια γιγάντια προσπάθεια καλλιέργειας ενός δημοσίου διαφορετικού και πλαστού προφίλ.
Φώτο: ο Μακρόν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από την τότε 39χρονη καθηγήτρια του
Όπως αναφέρει αυτός ο ψυχίατρος, ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας που είναι στην πραγματικότητα μια ψυχοπαθολογική περίπτωση με πολλά σεξουαλικά απωθημένα και με τάσεις ναρκισσισμού είναι γενικότερα άκρως επικίνδυνος με τη σημερινή θέση που κατέχει.
Φώτο: ο Μακρόν δεν αγαπά την Γαλλία ούτε πρόκειται να αγωνιστεί για τον λαό του
Ένας τέτοιου τύπου άνθρωπος, με τόσα πολλά απωθημένα όταν φτάνει σε μια τέτοια θέση να ηγείται μια από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου, δεν έχει φραγμούς και όρια και καθώς είναι ευνοούμενος της Νέας Τάξης και  είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να έχει σήμερα η Γαλλία στο τιμόνι της.
Η πλειοψηφία των Γάλλων ψηφοφόρων είχε σαν επιθυμία να βγει πρόεδρος οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τη Μαρί Λε Πεν.
Ενώ οι Γάλλοι είχαν την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον, όπως φαίνεται προτίμησαν, (ή το σύστημα κατάφερε να εκδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα) να επιτρέψουν την μουσουλμανική αυτή επιδημία να εξαπλωθεί περεταίρω στη χώρα τους.
Οι Γάλλοι πρέπει να αποδεχτούν το Ισλάμ. Η άρνηση αποδοχής του πολυπολιτισμού αποτελεί προδοσία.           Εμανουέλ Μακρόν
Ο κύριος Μακρόν φαίνεται αρκετά αποφασισμένος να στρέψει ακόμα και το εκπαιδευτικό σύστημα της Γαλλίας προς αυτήν τη κατεύθυνση, συστήνοντας ως δεύτερη γλώσσα εκμάθησης στα σχολεία την αραβική, συμπεριλαμβανομένων και διγλωσσικών μαθημάτων. Επιπλέον, σύμφωνα με την πολιτική του, επρόκειτο να παρθούν μέτρα για ίδρυση περισσότερων τζαμιών αυξάνοντας τη χρηματοδότηση για αυτόν το σκοπό.

Το κατάντημα της Γαλλίας, ειδικά στο Παρίσι, το περιγράφει στο παρακάτω βίντεο ο Τραμπ.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Το Παρίσι δεν είναι πια πόλη του φωτός...!
    Το Παρίσι σε σύντομο χρονικό διάστημα, με Πρόεδρο τον Μακρόν, θα είναι μία σκοτεινή πόλη και η Γαλλία ως χώρα θα "μάθει" να ζει, με τις "παραδόσεις του μαύρου ισλαμ"!!
    Λυπάμαι όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, "θύματα" της προπαγάνδας της ΝΤΠ.
    Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι τόσο ζοφερά, τόσο που δεν θα μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.
    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή