Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ FUND ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ V+O COMMUNICATION

Mε σχετικό κοινό δελτίο τύπου που εκδώσανε χθες οι τράπεζες ...

EUROBANK & ALPHA BANK  ετοιμάζονται να πουλήσουν τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια σε ένα εταιρικό σχήμα που περιλαμβάνει την γνωστή επενδυτική εταιρεία Pillarstone την KKR Finance και με την τραπεζική κάλυψη της Ευρωπαϊκής τράπεζας επενδύσεων και τις ευλογίες της ΤτΕ. Με έκπληξη όμως είδαμε στο εν λόγω δελτίο πως εκπρόσωπος του εν λόγω εταιρικού σχήματος στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Θωμά Βαρβιτσιώτη αδερφό του γνωστού Βουλευτή της ΝΔ..
Την ώρα που η Ν.Δ. έδωσε αρνητική ψήφο στις διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου αναφορικά με τα «κόκκινα» δάνεια, παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις και διαρροές των προηγούμενων εβδομάδων, η V+O των Θωμά Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Ολύμπιου συμπεριέλαβε στο πελατολόγιο της την KKR Credit, την οποία και εκπροσωπεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο επενδυτικό fund που έχει ενδιαφερθεί για την εξαγορά «κόκκινων» δανείων από τις τράπεζες, το οποίο πριν από λίγες ημέρες συνέστησε ένα σχήμα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα με την Alpha Bank και τη Eurobank. Με το deal αυτό, το δίδυμο εισέρχεται σε μια αγορά που θα παραμείνει στο επενδυτικό προσκήνιο την επόμενη διετία. Κι όλα αυτά παρά την κάμψη του τελευταίου χρόνου, σε σχέση με την περίοδο Σαμαρά, οπότε οι Βαρβιτσιώτης-Ολύμπιος σάρωναν προκλητικά τα πάντα στο πέρασμά τους.
Ωστόσο, το πλέον σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με το πολιτικό και ηθικό ζήτημα που προκύπτει για τη Ν.Δ., και δη για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (εκ των πλέον σημαντικών στελεχών του συστήματος Μητσοτάκη) για το γεγονός ότι ο αδελφός του κάνει business σε ένα μέτωπο που αποδοκιμάστηκε κοινοβουλευτικά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Φυσικά, δεν θα πρέπει να λησμονεί κανείς και τις «σχέσεις αίματος» του Γιάννη Ολύμπιου με τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου υπήρξε εξ απορρήτων συνεργάτης. Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται, αν αναλογιστεί κανείς πως ρόλο-κλειδί στην προσέγγιση της V+O με την KKR Credit, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιξε ο τραπεζίτης Ανθιμος Θωμόπουλος, ο οποίος είχε προσπαθήσει να φέρει σε επαφή το εν λόγω fund με την Τράπεζα Πειραιώς.
Την ώρα που οι πολιτικοί αλήτες δεξιοί και αριστεροί υπογράφουν μνημόνια και καταστρέφουν την χώρα οι ίδιοι και τα σόγια τους κάνουν business πάνω στο κουφάρι της χώρας και ετοιμάζονται να πετάξουν στο δρόμο τους Ελληνες πολίτες…Μετά την εταιρεία PQH ιδιοκτησίας αδερφού τσακαλώτου που θα αναλάβει και αυτή το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων σήμερα αποκαλύπτουμε τις business των δεξιών αλητήριων…
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ V+O COMMUNICATION: 
Αναφορικά με το δημοσίευμα το οποίο αναρτήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο http://indobserver.blogspot.gr και αναφέρεται σε δήθεν εκπροσώπηση της επενδυτικής εταιρείας Pillarstone από τη V+O Communication, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η V+O Communication σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί την Pillarstone ή άλλες εταιρείες που ασχολούνται με τη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα, παρά μόνο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες επικοινωνίας.
Για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των αναγνωστών σας, θα σας παρακαλούσαμε να αξιοποιήσετε την ως άνω πληροφορία, ενσωματώνοντάς τη στο υπάρχον δημοσίευμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,
V+O COMMUNICATION

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου