Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΜΕ ΤΟ "ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ" Ο ΜΑΚΡΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ! ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 666!!!

Απίστευτο, αλλά αληθινό: Με τον αριθμό του Σατανά, κατά Ιωάννην, το "666" επικράτησε ο Ε,Μακρόν στις γαλλικές εκλογές!

Το τελικό απότέλεσμα σε ποσοστό είναι ακριβώς 66,06% λαμβάνοντας...

20.703,631 εκατ. ψήφους και είναι η πρώτη φορά που ένας πρόεδρος φαίνεται να έχει το χάραγμα του "θηρίου" από την εκλογή του!

Είναι γενικά η πρώτη φορά σε όλες τις προεδρικές ή για πρωθυπουργό, εκλογές στην Ευρώπη και γενικά στον δυτικό κόσμο, που το ποσοστό δείχνει "666".

Σύμφωνα με το τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής, ο αριθμός 666 είναι ο αριθμός, ή αλλιώς το όνομα, του θηρίου με τα εφτά κεφάλια και τα δέκα κέρατα, το οποίο αναδύεται από τη θάλασσα. (Αποκάλυψη 13:1, 17, 18).

Αυτό το θηρίο συμβολίζει το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα που ασκεί εξουσία πάνω σε «κάθε φυλή και λαό και γλώσσα και έθνος». (Αποκάλυψη 13:7) Το όνομα 666 υποδηλώνει ότι, για τον Θεό, το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς. Γιατί το λέμε αυτό;

Ο αριθμός έξι υποδηλώνει ατέλεια. Μερικές φορές, οι αριθμοί στην Αγία Γραφή χρησιμοποιούνται με συμβολική σημασία. Το εφτά αντιπροσωπεύει συνήθως την πληρότητα ή την τελειότητα. Το έξι, επειδή είναι ένα λιγότερο από το εφτά, υποδηλώνει κάτι που δεν είναι πλήρες ή είναι ατελές από την άποψη του Θεού, και ενίοτε σχετίζεται με τους εχθρούς του Θεού.—1 Χρονικών 20:6· Δανιήλ 3:1.

Η τριπλή επανάληψη προσδίδει έμφαση. Μερικές φορές, η Αγία Γραφή για να δώσει έμφαση σε κάτι το επαναλαμβάνει τρεις φορές. (Αποκάλυψη 4:8· 8:13) Συνεπώς, το όνομα 666 τονίζει εμφατικά το ότι, για τον Θεό, τα ανθρώπινα πολιτικά συστήματα έχουν αποτύχει παταγωδώς. Δεν κατάφεραν να φέρουν διαρκή ειρήνη και ασφάλεια—πράγμα που θα επιτύχει μόνο η Βασιλεία του Θεού.

Η Αγία Γραφή λέει ότι οι άνθρωποι λαβαίνουν «το σημάδι του θηρίου» επειδή ακολουθούν το θηρίο «με θαυμασμό», φτάνοντας στο σημείο να το λατρεύουν. (Αποκάλυψη 13:3, 4· 16:2) 

Το σημάδι του θηρίου δεν είναι ένα κατά γράμμα σημάδι—όπως για παράδειγμα ένα τατουάζ με τον αριθμό 666—αλλά είναι ένα σύμβολο που προσδιορίζει όλους όσους επιτρέπουν στο πολιτικό σύστημα να εξουσιάζει τη ζωή τους. Αυτοί που έχουν το σημάδι του θηρίου τάσσονται εναντίον του Θεού.—Αποκάλυψη 14:9, 10· 19:19-21.

Προλήψεις ή δεισιδαιμονία, η σύμπτωση είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή...
pronews.gr

9 σχόλια:

  1. Μεγάλο κάθαρμα ο τραπεζίτης Μακρόν . Μόνο κακό θα κάνει στην Ευρώπη και στους Λαούς . Και το ΚΚΕ Μακρόν στήριξε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Μακρόν είναι το σκουλίκι που επέβαλλαν για πρόεδρο Γαλλίας οι Ρότσιλντ και οι τραπεζίτες δολοφόνοι λαών για να καταστρέψουν ολοκληρώτικά την Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από την Ευρώπη . Μαύρη μαυρίλα σαν τα κοράκια . Εντύπωση προκαλεί η στήριξη που έδωσαν όλα τα κκ και αριστερά κόματα στον εκλεκτό των τοκογλύφων Μακρόν . Μόνο η Πατριωτική Δεξιά τον πολέμησε . Οι κομμουνιστές τον προσκυνούν μέρα νύχτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ένα κόμμα νίβει τ' άλλο κι όλα μαζί το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης.
    Φωτεινή εξαίρεση τα πατριωτικά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα σχόλια καταδεικνύουν την αλήθεια και το τι πραγματικά "συμβαίνει" στην Ευρώπη!!!
    Έρχονται σκοτεινές εποχές για τους λαούς, για τον λόγο αυτόν, οι νεοταξίτες "εισάγουν" στην ευρωπαϊκή Ήπειρο και τους λαθρομουσουλμάνους, που θα τους εκμεταλλευτούν ως φτηνό εργατικό δυναμικό, χωρίς ασφάλεια και συντάξεις, περιθωριοποιώντας τους ευρωπαίους πολίτες...!
    "Αιχμή του δόρατος" για τους πάτρωνες της παγκοσμιοποίησης, είναι τα εναπομείναντα κομμουνιστικά κόμματα, οι αριστεριστές-νεομαρξιστές και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται για να "δραστηριοποιούνται" σε όλη την Ευρώπη, αναπτύσσοντας την..."αλληλεγγύη τους" στους ισλαμολαθρομετανάστες και να συνεπικουρούν και τις δοτές "δημοκρατικές" κυβερνήσεις των υποτακτικών, του τραπεζικού συστήματος των τοκογλύφων, της οικ. Rothschilds!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ γιατί τις ΜΚΟ τις λένε ανεξάρτητες. Ποιοι τις χρηματοδοτούν;;
      Εάν τις χρηματοδοτούν κάποιοι, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο των χρηματοδοτών;;

      Διαγραφή
  6. Έλληνες τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα . Ο Μακρόν είναι ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ των τοκογλύφων . Η χώρα μας θα εξαθλιωθεί τελείως και μετά θα την διαλύσουν . Ο κομμουνιστής Τσίπρας θα γκρεμίσει και τον Παρθενώνα . Θέλει ενότητα και ξεσηκωμό . Πράγματι σε όλη την Ευρώπη μόνο η Πατριωτική Εθνική Δεξιά μπορεί να εμποδίσει τα Σκοτεινά Σχέδια των εξουσιαστών να μας εξολοθρέψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλληνες τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα . Ο Μακρόν είναι ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ των τοκογλύφων . Η χώρα μας θα εξαθλιωθεί τελείως και μετά θα την διαλύσουν . Ο κομμουνιστής Τσίπρας θα γκρεμίσει και τον Παρθενώνα . Θέλει ενότητα και ξεσηκωμό . Πράγματι σε όλη την Ευρώπη μόνο η Πατριωτική Εθνική Δεξιά μπορεί να εμποδίσει τα Σκοτεινά Σχέδια των εξουσιαστών να μας εξολοθρέψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη Σκυφτούς για το Χαράτσι ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή