Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ MEGA, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΕΣΥ ΜΑ@ΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ...ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Αυτό είναι το κράτος δικαίου! Όπως έλεγε από την εκπομπή του ο Γιώργος Τράγκας, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να πάρει το MEGA και την ομάδα "Πήγασος", δηλαδή και τα 100 εκατ. ευρώ χρέη! Θα τα αναλάβει ...



όπως και τα 38 εκατ. ευρώ χρέη του ΣΕΚΑΠ  τα οποία σβήστηκαν από την κυβέρνηση. Κατά τον ίδιο τρόπο θα σβηστούν 70 εκατ. ευρώ χρέη του Μπόμπολα και ο Ιβάν Σαββίδης ως...εξαγνισμένος θα πάρει το MEGA και ως ισχυρός άνδρας θα προμοτάρει τον Τσίπρα! 
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και...οπαδός του Τσίπρα, ενώ εσύ κακόμοιρε Έλληνα φορολογούμενε είσαι ένα...τίποτα! Θα πρέπεοι να πληρω΄σεις ολόκληρο το χρέος σου από το δάνειό σου, σε διαφορετική περίπτωση θα χάσεις το σπίτι σου ή θα πας φυλακή! 
Κράτος δικαίου, κράτος ελληνικό!  Αυτό που ωστόσο πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα και το ζητούν οι τραπεζίτες, είναι να μην υπάρξει καμία δίωξη εις το διηνεκές, σε αυτο΄θυς τους τραπεζίτες που θα βάλουν την υπογραφή τους για τη διαγραφή χεών 70 εκατ. ευρώ του Μπόμπολα-"Πήγασος"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου