Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 250 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ=3,9%!!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

"PRESS-GR"
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.
Οικονομικός συντάκτης, μέλος της ΕΣΗΕΑ

Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ οι νέοι συνταξιούχοι που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα (στον ιδιωτικό...


τομέα) ανέρχονται αριθμητικά στους 95 χιλιάδες. Αναλυτικότερα, 40 χιλ. από παλιά και 55 χιλ. που πρέπει να συνταξιοδοτηθούν τον μήνα Μάιο... εκκρεμούν
Με βάση όμως τα στοιχεία που μας έρχονται ως... πληροφορίες, συνολικά πρόκειται για.... 200-250 χιλ αφού εκκρεμεί η καταβολή συντάξεων εδώ και δύο χρόνια! Παρά την ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης που έδινε προκαταβολή στους δικαιούχους και αργότερα γινόταν η εκκαθάριση της οφειλής και που δεν τήρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!. 

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι η εκκρεμότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εάν υπολογίσουμε το συνολικό κόστος των συντάξεων που είναι σε εκκρεμότητα ξεπερνάμε τα.... 2.5. δις ευρώ ετησίως!

Πολύ εύκολα συμπεραίνουμε ότι αυτός ο σημαντικός αριθμός συνταξιούχων (250 χιλ) που έχει μπει στην ουρά για σύνταξη και δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την σύνταξη που δικαιούται αν προσμετρήσει στο πλεόνασμα οι αριθμοί δεν θα βγάζουν το πλεόνασμα 3,9% που εμφάνισε η κυβέρνηση μη πληρώνοντας την οφειλή της στους νέους συνταξιούχους... 

Το ερώτημα τώρα που μπαίνει είναι ένα, πως καλούμαστε να αποδεχτούμε μέτρα με τόσους συνταξιούχους σε εκκρεμότητα;
Η απάντηση απλή προκειμένου να βγουν υψηλά πλεονάσματα άφησαν απλήρωτους τους συμπολίτες μας!

Υψηλό 3.9% το πλεόνασμα, με απλήρωτους 250 χιλ συνταξιούχους!
Τα συμπεράσματα δικά σας....
press-gr.com (τίτλος: παραλλαγμένος)

1 σχόλιο:

  1. Ενώ οι λαθρομετανάστες που φέρνουν Τσίπρας-Καμμένος και όλο το συριζοανελοπαρεάκι τους δίνουν συντάξεις, επιδόματα και λοιπά δώρα, δωρεάν σπίτια, δωρεάν φως-νερό-τηλέφωνο-wifi-ρουχισμό και παράνομα hotspot!

    ΑπάντησηΔιαγραφή