Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΣΟΚ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ! 47ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΣΠΙΤΙ "ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ!

Της Χριστίνας Φλάσκου

Σοκ στα Σεπόλια μετά τον  εντοπισμό 47χρονης που αγνοείτο εδώ και ...


μήνες, η οποία και εντοπίστηκε «φυλακισμένη» και αλυσοδεμένη, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της κόρης της και της αδελφής ότι κάποιος άνδρας που την κακοποιούσε στο παρελθόν μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση.

Η  47χρονη, ελληνοαυστριακής καταγωγής, Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας,  είχε να δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Μαρτίου.

Τελικά η γυναίκα εντοπίστηκε σ’ ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν αλυσοδεμένη για μήνες.

Πολλές ήταν οι πληροφορίες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για το σημείο όπου κρατείτο η γυναίκα. Εκεί κατευθύνθηκαν εσπευσμένα τόσο οι συγγενείς της, όσο και μονάδα εξωτερικών ερευνών της εκπομπής, που βρισκόταν σε άλλο σημείο της Αθήνας. Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε και το Κέντρο Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί, έφτασαν έγκαιρα στον χώρο.

Η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας αντίκρισε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ’ ένα σκοτεινό σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη για μήνες.

Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα την αγνοούμενη μητέρα. Κάποια στιγμή τους απάντησε επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της. Σέρνοντας κυριολεκτικά τα βήματα της η Τερέζα βγήκε σαν χαμένη από τη σκοτεινή φυλακή της.

«Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας» τόνισε συγκινημένη η κόρη της. Η 47χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε να δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Μαρτίου.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου