Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ! ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες-Ελληνίδες
Η συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017 στα Προπύλαια Αθηνών ...

διοργανώνεται από Εσάς με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας , των ελευθεριών μας  και των κατακτήσεων που είχαν επιτύχει οι πρόγονοι μας, δίνοντας πολλοί από αυτούς είτε την ζωή τους, είτε τα  παιδιά τους για τα προαναφερθέν.
Στην συγκέντρωση της 21ης Μαΐου 2017, θα παραμείνουμε έως αργά έξω από την Βουλή για να  υπερασπιστούμε/βροντοφωνάξουμε/ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας  :
·         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
·         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  της φράσης  «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»   που θα επιφέρει, πέρα των άλλων,  ακόμα και την αλλοίωση του Εθνικού μας Συμβόλου
·         ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ , που σύμφωνα με το  ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, είναι ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….Ο Πατροκοσμάς έδωσε την ζωή του , εμείς καλούμαστε άπλα να τιμήσουμε /υπερασπιστούμε τον Αγώνα του…
Η συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανένα …μόνο σε Εσάς…..
Για αυτό την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, όλοι να κρατούμε μια Ελληνική  Σημαία και  το κερί της Αναστάσεως για να φωτίσουμε τον δρόμο της ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Έθνους μας, της Ελευθερίας μας  και την αναζωπύρωση των Ορθόδοξων Πιστεύω μας…..
Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του, για να ελευθερωθούμε το 1821 και προς Τιμή του, οι πρόγονοι μας , συμπεριέλαβαν στο Σύνταγμα την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας»……..Εμεις δεν θα αφήσουμε την Μνημονιακη Βουλή να αθετήσει την υπογραφή  μας….
Τυπώστε όλοι από 10 έντυπα, για να τα μοιράσετε  στην πολυκατοικία σας  και από 5 αφίσες για να στολίσετε τις κολώνες τις γειτονιά σας …Έφτασε η ώρα να μοσχομυρίσει η Πατρίδα μας με άρωμα Επ-Ανάστασης …...Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ….ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ…..

2 σχόλια:

 1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
  ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΡΕΝΑΡΗΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ !!!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ !!!!!!!

   Διαγραφή