Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ! ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ!!! ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Σε συναγερμό έχουν τεθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά...
καθώς 45χρονος ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο του οργανισμού στην περιοχή Σούδας, κρατώντας πιστόλι. Πρωτοβουλία του δημάρχου για εκτόνωση της έντασης
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την ακινητοποίηση ενός άνδρα ηλικίας 45 ετών, ο οποίος κρατώντας όπλο εισέβαλε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών) στη Σούδα με αίτημα να μην του αφαιρεθεί η άδεια περιπτέρου που διατηρεί στο παλιό λιμάνι της πόλης και για το οποίο υπάρχει απόφαση κατεδάφισης.
Την ώρα της εισβολής στο χώρο βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ οι οποίοι ωστόσο πρόλαβαν να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή ενισχύθηκαν και από την Oμάδα Ειδικών Αποστολών Ηρακλείου ενώ από την πρώτη στιγμή κλήθηκε και ειδικός ψυχολόγος-διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ.
Στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση ανέλαβε γραπτή δέσμευση ότι, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση κατεδάφισης.
Έξω από το κτίριο βρίσκονται και συγγενικά πρόσωπα του ένοπλου.
 news247, με πληροφορίες από: ΑΠΕ, zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου