Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ! ΕΤΣΙ ΕΣΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....


Η κοπέλα πίστευε βαθιά και είχε σχέση με τη Μονή της Παναγίας της Σερίφου την οποία ευλαβείτο πολύ. Μάλιστα μετά την πτήση θα έπαιρνε άδεια και θα επισκεπτόταν το μοναστήρι όπου γνώριζε καλά και κάποια μοναχή εκεί...

Όταν έχασαν το σήμα του ελικοπτέρου κάποιες ώρες μετά, κάποιος που γνώριζε ότι η κοπέλα ευλαβείτο την Παναγία της Σερίφου και πριν τους βρούνε, τηλεφώνησε στη Μονή και ζήτησε από τις μοναχές να προσευχηθούν γιατί είχαν ανησυχήσει.

θαύμα

Η μοναχή τους είπε πως θα σωθεί μόνο η κοπέλα και όλοι οι άλλοι θα σκοτωθούν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε τίποτα, το ελικόπτερο αγνοοείτο. Έγιναν όλα όπως τα είπε η μοναχή. Όταν άρχισε να πέφτει το μοιραίο ελικόπτερο εμφανίστηκε δίπλα στην κοπέλα μια γυναίκα με κόκκινα ρούχα. Ήταν η Παναγία.

Την έπιασε από την καρέκλα ξηλώνοντας όχι μόνο το κάθισμα αλλά και το πάτωμα του ελικοπτέρου με χειρουργική ακρίβεια (1200 πριτσίνια το συγκρατεί, για να το ξηλώσει ανθρώπινο χέρι θέλει μέρες εργασίας με εργαλεία, μας είπε το παλικάρι που έχει αυτήν την ειδικότητα στο στρατό) το πέρασε εκτός του υπολοίπου ελικοπτέρου (που έγινε θρύψαλα) χωρίς να ακουμπήσει πουθενά και το κατέβασε 20 μέτρα μακριά πάνω σε ένα πουρνάρι. Μάλιστα την γύρισε πλάτη και την προέτρεψε να μην κοιτάει προς τα συντρίμμια για ευνόητους λόγους, να μη φοβάται, ότι όλα θα πάνε καλά και οτι θα έρθουν να τη βρούνε.

Αυτός που έρχεται, έρχεται για σένα, της είπε και έφυγε. Και ήταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ που είχε πάει να ελέγξει γιατί είχε κοπεί το ρεύμα ο οποίος και τη βρήκε. Μάλιστα, η κοπέλα ανέφερε ότι αισθανόταν ζεστασιά και ασφάλεια με την παρουσία της γυναίκας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι θα χρειαστούν κάποιοι μήνες για να γίνει καλά. Η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα ξαναεμφανίστηκε και της είπε να μην ανησυχεί γιατί θα γίνει γρήγορα καλά, όμως θα πρέπει η κοπέλα να διαδώσει ότι έγινε για να δυναμώσει η πιστή του κόσμου.

Γιατί η Ελλάδα θα περάσει κάποια δυσκολία και μόνο με την πίστη θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε. Η κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και δεν έχει περάσει καν μήνας. Μάλιστα παρέλειψα να αναφέρω ότι της έκαναν και ψυχολογικά τεστ και είναι μια χαρά στο μυαλό της. Δεν ήταν κάτι της φαντασίας της. Δεν εξηγείται επιστημονικά ή με τη λογική. Είναι απλά ένα μεγάλο ΘΑΥΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!

Η Παναγιά μας να μας φυλάει όλους και να μας χαρίζει δύναμη! Αμήν!

Όλα τα παραπάνω εξιστόρησε η αδελφή στρατιωτικού που υπηρετεί στην συγκεκριμένη μονάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου