Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ! Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ! ΘΥΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ; ΒΙΝΤΕΟ

Η απρόβλεπτη έρευνα της εκπομπής την Παρασκευή 12 Μαΐου και οι ανατροπές που διαδέχτηκαν η μία την άλλη στην άγρια νύχτα της Αθήνας, σόκαραν…

Η κάμερα ακολούθησε και κατέγραψε τα ίχνη των αλλοδαπών που κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση της ωραίας Ελένης…

Το ραντεβού με τον «απαγωγέα» της, την ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει ο ίδιος στις Αρχές και  το μίνι μάρκετ στην Αχαρνών απ’ όπου παρέλαβε και εξαφάνισε την ανήλικη…

Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε και τον πατέρα της ανήλικης Ελένης Δημήτρη Ευσταθιάδη, που με μια φωτογραφία στα χέρια, ψάχνει απεγνωσμένα το άρρωστο παιδί του…

Η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Ανηλίκων και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τόνισε πως στην αναφορά υπάρχουν στοιχεία και πληροφορίες που έφερε στο φως η εκπομπή.

Όπως είπε, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που επιδεικνύει νεαρά κορίτσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να ηγείται ενός σκοτεινού κι επικίνδυνου κυκλώματος, που έχει παγιδέψει και την Ελένη.

Η αντίδραση όλων παρευρισκομένων στο στούντιο, ήταν γιατί δεν κινήθηκαν δραστικά οι δικαστικές Αρχές και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τα όσα ήρθαν στο φως.

Η έρευνα του «Τούνελ»

Ο ρεπόρτερ μαζί με τον πατέρα της ανήλικης αναζήτησαν τον Πακιστανό Μαξούντ στο σπίτι που είχε δηλώσει στις Αρχές ότι έμενε, στην οδό  Λιοσίων.

Ένοικοι  του ισογείου της πολυκατοικίας που κατοικούν εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, είπαν πως δεν έμενε ποτέ στο χώρο τους Πακιστανός και πως τα περισσότερα διαμερίσματα του κτιρίου, είναι άδεια.

Ο πατέρας της αγνοούμενης κοπέλας ομογενής από την Τασκένδη,  ενημέρωσε την αστυνομία για τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει. Όπως είπε στο «Τούνελ», δεν έγινε από την πλευρά τους καμία έρευνα για να βρουν το παιδί του.

Το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια. Ψάχνω μόνος μου να τη βρω… Απευθύνω έκκληση για μια ακόμα φορά.  Όποιος την έχει δει και ξέρει κάτι, τον παρακαλώ να μιλήσει στην εκπομπή σας ή στις Αρχές» είπε χαρακτηριστικά.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε και στο επίμαχο μίνι μάρκετ επί της οδού Αχαρνών όπου είδαν για τελευταία φορά την όμορφη Ελένη.

Ο ιδιοκτήτης, που μεσολάβησε για να παραλάβει την ανήλικη ο Πακιστανός πελάτης του, έλειπε στην πατρίδα του.

Υπάλληλος που γνώριζε για το περιστατικό, θυμήθηκε τον Δημήτρη Ευσταθιάδη, πατέρα της αγνοούμενης. Είδε την κόρη του το μοιραίο βράδυ που έφτασε στο μίνι μάρκετ με ταξί, από το Αττικό νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι.

Τόνισε πως ο Μαξούντ ήταν τακτικός πελάτης και τελευταία έχει χαθεί και από αυτούς.

Ραντεβού μες στη νύχτα με τον «απαγωγέα» της…

Μάρτυρες που εντόπισε η έρευνα του «Τούνελ»,  γνώριζαν τον Μαξούντ που φέρεται να έχει εμπλοκή στην εξαφάνιση της ανήλικης Ελένης Ευσταθιάδη.

Μετά από πολλές επαφές έγινε μια προσπάθεια να κλειστεί ένα διακριτικό ραντεβού μαζί του.

Ο ίδιος ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο ραντεβού, λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα το ακύρωσε, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.

Ξεγλίστρησε για μια ακόμα φορά, ενώ μέρα με την ημέρα, η αγωνία για την τύχη της Ελένης,  μεγαλώνει…

«Εγώ δεν ξέρω, να πάτε να τον βρείτε…»

Το «Τούνελ» αναζήτησε και τον πρώην εργοδότη της Ελένης, που φέρεται να την είχε εκμεταλλευτεί  στον εργασιακό χώρο και πιθανότατα διατηρεί επαφές με το κύκλωμα των αλλοδαπών.

Συγγενικό του πρόσωπο είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής πως εδώ και αρκετό καιρό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, αφότου αποφυλακίστηκε και προέτρεψε τον δημοσιογράφο να πάει να τον βρει.  Γείτονες όμως είπαν στην εκπομπή ότι τον συναντούν συχνά στην περιοχή.


anikolouli, madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου