Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ!

Το κατώφλι του ανακριτή περνά σήμερα ο 52χρονος ο οποίος ...

κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε νεαρή φοιτήτρια σε ημιυπόγειο διαμέρισμα- κολαστήριο στη Δάφνη.

Ο 52χρονος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα καθώς είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Ο 52χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη φοιτήτρια παρέμεινε στο διαμέρισμα του ,για περίπου ένα εικοσιτετράωρο, με τη θέληση της. Μάλιστα, δικαιολόγησε το γεγονός ότι το κορίτσι βρέθηκε δεμένο λέγοντας προκλητικά ότι «αυτό ήταν το φετίχ της».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στη διάθεση τους βίντεο από τις κάμερες που είχε ο ίδιος τοποθετήσει στο σπίτι του από το οποίο φαίνεται να προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια του κατηγορούμενου. Σε αυτό ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα ενώ παράλληλα την χτυπούσε.

Το νεαρό κορίτσι μετά την απελευθέρωση του, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι αιφνιδιάστηκε από τον κατηγορούμενο την ώρα που έπλενε τα πιάτα. «Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...» περιέγραψε η 20χρονη.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία επικαλείται το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας το οποίο, όπως λέει, έχει.

Αφορμή για την γνωριμία της νεαρής κοπέλας με τον 52χρονο στάθηκε μια αγγελία που είχε βάλει στην οποία εμφανιζόταν τυφλός και υπέρβαρος και ζητούσε οικιακή βοηθό. Αν και οι γονείς της είχαν αντιρρήσεις η 20χρονη ξεκίνησε να εργάζεται για τον κατηγορούμενο μέχρι το μοιραίο απόγευμα που ξεκίνησε το μαρτύριο της.

Το νεαρό κορίτσι , λένε οι αστυνομικοί, στάθηκε τυχερό καθώς οι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που ο 52χρονος την κράτησε όμηρο. Και αυτό γιατί, εκτιμούν, πως ήταν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο να μην έβγαινε ζωντανή από το διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου