Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ" ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ: "ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ!!!!

Ανασφάλιστος-διαβητικός προσέρχεται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο και ...

συγκεκριμένα στο αρμόδιο γραφείο για τους ανασφάλιστους, ακολουθώντας την οδηγία της συγκεκριμένης ταμπέλας, που βλέπετε κι εσείς στην οθόνη σας. Τι γράφει η ταμπέλα; Ιδού: "Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 8.30-14.00"! 
Ζητάει να εξυπηρετηθεί, αλλά από διπλανό γραφείο και δη αυτό του φαρμακείου του Σισμανογλείου πετάγεται (σχεδόν έξαλλη) η αρμόδια η οποία απευθυνόμενη στον ανασφάλιστο του λέει: Τι μέρα είναι αυτή που έρχεστε εδώ κύριε; Δεν βλέπετε την ταμπέλα; 
--Βεβαίως και τη βλέπω. Γράφει ότι δέχεστε κάθε Τρίτη έως Πέμπτη. 
Η κυρία του Σισμανογλείου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό επιμένοντας πως ο ανασφάλιστος δεν ήξερε να διαβάζει!!! 
"Κύριε, εδώ γράφει Τρίτη και Πέμπτη. Σήμερα είναι Τετάρτη, δεν έπρεπε να έρθετε σήμερα. Και πού είναι το παραπεμπτικό σας;"
Με έστειλαν από το "Αμαλία Φλέμινγκ", ότι το δικό σας νοσοκομείο είναι το αρμόδιο. Δεν μου έδωσαν παραπεμπτικό. Αλλά εδώ κυρία μου γράφει Τρίτη έως Πέμπτη. Η παύλα (-) σημαίνει έως. 
Η αρμόδια του "Σισμανογλείου" συνέχισε "δεν θα μου μάθετε να διαβάζω..."!
Ο διαβητικός είχε τρελαθεί και το ζάχαρό του ανέβηκε στα ύψη. Της απάντησε: 
-- Η παύλα (-) στη μία περίπτωση σημαίνει "και" και στην άλλη "έως"; Δηλαδή μου λέτε, ότι η ταμπέλα γράφει "Τρίτη και Πέμπτη", αλλά αμέσως δίπλα το "8.30-14.00" σημαίνει 8.30 έως 14.00!!! Κυρία μου, όπως θέλετε ερμηνεύετε την παύλα (-) και επιμένετε ότι δεν ξέρω να διαβάζω; Και γίνεστε έξαλλη γι' αυτό τον λόγο; 
Ο ανασφάλιστος-διαβητικός έφυγε κακήν κακώς με το ζάχαρό του στα ύψη! Απευθύνθηκε στον Συνήγορο του Πολίτη, έδειξε σε φωτό την ταμπέλα προκειμένου να αποδείξει ότι...δεν είναι ελέφαντας και ότι γνωρίζει να διαβάζει ελληνικά!!! 
Τελικά του ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία!!!
Λέμε να αρχίσουμε από την αρχή τα ελληνικά με το Αλφαβητάριο: "Λόλα να ένα μήλο". "Φου φου το δαδί..."!
Σημείωση συντάκτη: Είμαστε υποχρεωμένοι να κοινοποιήσουμε το θέμα δεδομένου ότι μιλήσαμε και με την αρμόδια του φαρμακείου η οποία ουσιαστικά δεν διέψευσε το γεγονός, αλλά επεσήμανε ότι επέμεινε στο ότι ο ανασφάλιστος δεν είχε μαζί του παραπεμπτικό!
Ελπίζουμε το θέμα να έχει λήξει εκεί. 

2 σχόλια:

  1. Αυτη η κατσικα δεν επρεπε να παει σπιτι της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η κατσίκα είναι από τα τσιράκια που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για να μην χάσει την καρέκλα της και να ειρωνεύεται Έλληνες πολίτες!
    Αυτή η κατσίκα μαζί με όλες τις κατσικές και τους τράγους πρέπει να πάνε σπίτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή