Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΥΦΛΟΣ" 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ! ΔΟΘΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Δάφνη: Αυτός είναι ο «τυφλός» 52χρονος που βασάνισε και βίασε τη φοιτήτρια Δεν έχουν τέλος οι φρικτές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω ...

από την υπόθεση απαγωγής και βιασμού μιας 22χρονη φοιτήτριας από έναν 52χρονο στη Δάφνη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και η ταυτότητα του δράστη - Σοκάρει η κατάθεση του θύματος
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2017 στη Δάφνη, κατηγορούμενος για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας.
Πρόκειται για τον: Κοντζιλέλο Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.
dafni52
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

dafni53
Ομολογία - σοκ από τον 52χρονο
Στην ομολογία ότι πριν την 22χρονη είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις και με άλλη κοπέλα, προχωρά στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 52χρονος που συνελήφθη στη Δάφνη την περασμένη Πέμπτη (04/05).
Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τόσο στην προηγούμενη περίπτωση όσο και σε αυτή της φοιτήτριας, οι κοπέλες είχαν συμφωνήσει να κάνουν όσα τους ζητούσε. Ειδικότερα δε στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είχε συμφωνήσει με την 22χρονη να της δίνει τα διπλάσια χρήματα -από αυτά που της έδινε για να του καθαρίζει το σπίτι- προκειμένου να ικανοποιεί τις ορέξεις του.
Δείτε την κατάθεση του 52χρονου:

dafni viastis4
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (08/05) ύβρεις και κατάρες εξαπέλυσαν πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όταν είδαν τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες εις βάρος του κατηγορίες χωρίς συνήγορο και κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο, ο κόσμος ξέσπασε με οργισμένες εκφράσεις, εναντίον του. Την ίδια ώρα, εκείνος έλεγε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα προκειμένου να βρει δικηγόρο.
Τελικά πήρε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη (09/05).
Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».
Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος διώκεται για τρία κακουργήματα κι ένα πλημμέλημα. Ειδικότερα:
-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
-Βιασμός κατ' εξακολούθηση (κακούργημα)
-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)
Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη υπόθεση βιασμού της 22χρονης εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο δράστης ενδεχομένως σκόπευε να κρατήσει όμηρο την κοπέλα για αρκετές ημέρες, προκειμένου να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Δεν απέκλεισαν, όμως, ούτε το ενδεχόμενο να τη δολοφονούσε, μόλις ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε απενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας προκειμένου να μην μπορεί να εντοπιστεί το σήμα του.
Σοκ προκαλούν και οι αποκαλύψεις για τις διαστραμμένες πράξεις του, από την ίδια τη φοιτήτρια που κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια του.
Το ίδιο το θύμα αποκαλύπτει στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή και βασανιστή της, πριν αστυνομικοί φτάσουν στο σπίτι - κολαστήριο της οδού Όθωνος και την σώσουν. 
Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.
foititria katathesib copy
foititria katathesi2b copy
foititria katathesi3 copy

Read more: http://www.newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Πως είναι έτσι το παχύδερμο.
    Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς είναι το κτήνος!
    Θα περάσει θαυμάσια στην "φυλάκα"...τόσο καλά, που ο πισινός του θα γίνει "φινιστρίνι"!
    Έχει κάτι άλλους βαρυποινίτες εκει μέσα, ίδια κόπια με την δική του και πιο άσχημους, που δεν τους πλησιάζουν ούτε κροκόδειλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή