Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ: "ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ(!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"! ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ! ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΑΚΑΚΑ!

Βουλευτής ΝΔ, Φωτήλας: «Εμείς βάλαμε πλάτη στον Σύριζα για να υπερψηφιστούν τα νομοσχέδια για την ιθαγένεια και το σύμφωνο συμβίωσης»
Χάρη στη δική μας στάση (!!!) και τις δικές μας ψήφους (!!!) υπάρχουν τώρα οι συγκεκριμένοι νόμοι, καθώς δεν έφταναν οι...


ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ»!

Άκου... χρυσή μου... το "προνόμιο" των απάτριδων, των ανθέλληνων και των πισωγλέντηδων, δεν το έχουν μόνον στον ΣΥΡΙΖΑ... το έχουν και στην Νέα Δημοκρατία...

ΑΝΤΕ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...

Καλλιόπη Σουφλή 

Βουλευτής ΝΔ, Φωτήλας: «Εμείς βάλαμε πλάτη στον Σύριζα για να υπερψηφιστούν τα νομοσχέδια για την ιθαγένεια και το σύμφωνο συμβίωσης»

Εικόνα από το (ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟ!) παρόν και (κυρίως) το (ΑΓΝΩΣΤΟ!) μέλλον της ΝΔ, ως ένα κόμμα εθνο-μηδενιστικό, κοσμοπολίτικο,  α ν τ ι χ ρ ι σ τ ι α ν ι κ ό και νεοταξικό, αποτελούν οι δηλώσεις του εκ μεταγραφής βουλευτή του κόμματος, Ιάσωνα Φωτήλα.
 
Απευθύνοντας χαιρετισμό στο διεθνές συνέδριο «ΛΟΑΤ πρόσφυγες και μετανάστες», σημείωσε με… υπερηφάνεια: 

«Η ΝΔ έχει δώσει μάχες (!!!) για τα δικαιώματα. Ψηφίσαμε το σύμφωνο συμβίωσης! (ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ.;;;)
 
 
Χάρη στη δική μας στάση (!!!) και τις δικές μας ψήφους (!!!) υπάρχουν τώρα οι συγκεκριμένοι νόμοι, καθώς δεν έφταναν οι ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ»!

Σχετική εικόνα
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Είναι προφανές ότι για να συμμετάσχει ο νυν βουλευτής της ΝΔ, σε ένα τέτοιου είδους συνέδριο, έλαβε την σχετική έγκριση, από την ηγεσία του κόμματος, η οποία βρίσκει απολύτως… λογικόνα ενδιαφέρεται, για το «τάργκετ γκρουπ» που συμπεριλαμβάνεται στην θεματολογία. 
 
 
Από εκεί και πέρα, τα λεγόμενα του Φωτήλα, είναι «όλα τα λεφτά».

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια
Εάν έβγαινε το «Ν.Δ.» από την συγκεκριμένη πρόταση, θα ήταν λες και διάβαζες κάποιο σύνηθες λογύδριο, από τους γραφικούς και μίζερους αριστεριστές, που αποτελούν τα «σκουπίδια» της πολιτικής ζωής του Τόπου. Είναι, όμως, απόψεις διατυπωμένες από βουλευτή της (ΝΕΡΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗΣ & ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...) Ν.Δ., ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ «προοδευτισμού» θέλει να αποδείξει στους συνομιλητές του, ότι χωρίς την ΝΔ δεν θα γινόταν τίποτα απ’ όλα όσα επιτεύχθηκαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια
«Συγχαρητήρια» στον πολιτικό θεατρίνο (αναφερόμαστε, βεβαίως, και στην άλλη ιδιότητά του ως ηθοποιού) της ΝΔ, αλλά και στο κόμμα γενικότερα το οποίο συμπαρατάσσεται με λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς, τρανσέξουαλ (ξεχάσατε τα «κουήρ» και «ιντερσεξ» άτομα…), τους «πρόσφυγες» και τους «μετανάστες».
 
 
 
 

[ΠΗΓΗ: 'ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ'], Αττικά Νέα

1 σχόλιο:

  1. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    --ανοιχτά σύνορα,
    --πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    --μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή