Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! 13 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ....

Μάνος Πιτσιδιανάκης 
Newsbomb.gr
Τρία μέλη μιας τετραμελούς ελληνική οικογένειας που βρισκόταν στην ...


Βαρκελώνη, έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο «Λα Ράμπλα» , όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», η κ. Θεώνη Ζησιμοπούλου, γραμματέας του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην ισπανική πόλη.
Η κ. Ζησιμοπούλου ανέφερε ότι επικοινώνησε με το ελληνικό προξενείο ο πατέρας της οικογενείας και ενημέρωσε ότι στην τρομοκρατική επίθεση τραυματίστηκαν η σύζυγος και τα δυο του παιδιά, με την σύζυγό του να είναι πιο σοβαρά, ενώ αντίθετα ελαφρότερα τραύματα φέρουν τα δυο παιδιά.
Μία ελληνίδα πολίτης είναι μεταξύ των τραυματιών, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία καταδικάζει «απερίφραστα την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε προ ολίγου στη Βαρκελώνη».
«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μαδρίτη και το προσωπικό του άμισθου Προξενείου μας στη Βαρκελώνη είναι σε διαρκή επαφή με τις Ισπανικές Αρχές και μεριμνούν για την παροχή προξενικής αρωγής. Σύμφωνα με τις, μέχρι στιγμής, επίσημες πληροφορίες των ισπανικών Αρχών υπάρχει, μεταξύ των τραυματιών μία Ελληνίδα πολίτης» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

1 σχόλιο:

  1. Έγινε και δεύτερη τρομοκρατική επίθεση σε άλλη πόλη της Ισπανίας όπου οι 5 ισλαμοφασίστες εκτελέστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις . Σφαγή αθώων ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη από δολοφόνους ισλαμιστές φίλους του ΣΥΡΙΖΑ όπου μια μέρα θα αιματοκυλήσουν και την Ελλάδα . Το ωραίο είναι ότι και το Ξενόφερτο ΙΣΛΑΜ / ΚΚΕ Εξωτερικού εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Ισπανικό Λαό με μία ανακοίνωση ασυναρτησία χωρίς να καταδικάζει τους δολοφόνους . Θα ζήσουμε τραγικές μέρες στην Πατρίδα μας ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή