Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΒΓΑΖΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ! ΔΩΣΑΝΕ 65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...

Οταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποτυπώσει και αποκαλύψει πλήρως τα εγκλήματα που έχουν γίνει σε αυτή την χώρα από την τραπεζική και...

πολιτική μαφία δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους να διανοηθεί το μέγεθος των εγκλημάτων.

Την ώρα που ο παπανδρέου στο Καστελόριζο έκανε διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό οι Ελληνικές τράπεζες μέσα σε ένα μήνα αυξήσανε το σύνολο των χορηγήσεων κατά 65 δις σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η ίδια η τράπεζα της Ελλάδος.
Δείτε το αποκαλυπτικό παρακάτω γράφημα που δείχνει την διαχρονική πορεία των απαιτήσεων των ΝΧΙ και την ραγδαία αύξηση από τον Μάιο του 2010 έως τον Ιούνιο του ιδίου έτους..
Οπως θα δείτε στον πιο κάτω πίνακα το που πήγανε αυτά τα ποσά η τράπεζα της Ελλάδος είναι αποκαλυπτική από τα 65 δις μόνο τα 4 δις πήγανε προς την εξυπηρέτηση της Γενικής κυβέρνησης και τα υπόλοιπα 61 δις σε λοιπούς τομείς που κάποια στιγμή το πολιτικό προσωπικό της χώρας αλλά και οι κεντρικοί τραπεζίτες πρέπει να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό για αυτό το έγκλημα.
daneia
Συγκεντρωτική_Λογιστικη_Κατάσταση_ΝΧΙ-p1
bankstersae.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου