Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ! ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟ "ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΙΣΘΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΟΥΝΩΝ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΟΔΟΙΠΡΙΚΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΑΠΠΑ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΑΜΙΣΘΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ!

από τον Ν. Β. 
Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Υπουργού Νίκου Παππά ήταν Υπάλληλος της ΔΕΗ και ήταν Αντιπρόεδρος του ΣΕΠ (Σύλλογος Επιστημονικού...

Προσωπικού ΔΕΗ) και είναι συνταξιούχους από το 1995 περίπου. Φαντάζεστε λοιπόν γιατί είναι αμισθί η σύμβαση του με τον ΟΑΣΘ. Γιατί απλά θα έχανε ένα πολύ μεγάλο μέρος της σύνταξης του από την ΔΕΗ, σαν διπλά αμειβόμενος και από τον ΟΑΣΘ! Λέγοντας όμως αμισθί, μην νομίζετε ότι δε θα παίρνει τίποτα! Ίσα - ίσα πάρα πολλά θα παίρνει! Δείτε με λεπτομέρεια όσα λέει η Ραχήλ Μακρή!
Τι θα λαμβάνει ο αμισθί δράκος πατέρας του παπατζή γιαλαντζί πολιτικού. 
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ των οποίων το ύψος καθορίζεται (αν ταξιδεύεις με το δικό σου αυτοκίνητο) με βάση τα χιλιόμετρα, την βενζίνα, τη φθορά του...

αυτοκινήτου. Αν η μέση τιμή βενζίνας σήμερα είναι 1,40 η αποζημίωση υπολογίζει συν ένα 75% επί της τιμής δηλαδή 2,45. 
Αν δηλαδή για τα 1.100 χιλιόμετρα μετ’ επιστροφής καταναλώσεις 120 λίτρα βενζίνας θα ξοδέψεις 120 χ 1,40 = 168 ευρώ και θα αποζημιωθείς 294 διαφορά 126 ευρώ στην τσέπη. Αν πας και πέντε φορές, περίπου μια την εβδομάδα, μόνο από οδοιπορικά έχεις 126 χ 5 = 630 ευρώ κέρδος. 
Τα διόδια πληρώνονται με βάση τα αποκόμματα που θα προσκομίσεις. 
Αν πάλι ταξιδέψεις με αεροπλάνο η αποζημίωση είναι το αεροπορικό εισιτήριο συν 480 ευρώ πάγια έξοδα για έκτακτες μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο.
ΤΡΟΦΙΑ και αστικές μετακινήσεις εντός της πόλης που δραστηριοποιείσαι.
80 ευρώ ημερησίως. Εδώ υπολογίζεται ολόκληρος ο μήνας (είναι εκτός έδρας) δηλαδή 80 χ 30 = 2.400 ευρώ
ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Είναι διάφορα έξοδα και πληρώνονται με βάση τις προσκομισθείσες αποδείξεις. Εδώ υπολογίζονται. Ταβέρνες, Βενζίνες εσωτερικής μετακίνησης, Καφετέριες, Έξοδα κάθε μορφής εκδηλώσεων. Δεν μπορεί να υπερβαίνουν τα 750 ευρώ μηνιαία.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Πολλές φορές το ξενοδοχείο είναι ήδη κλεισμένο και πληρωμένο από τις υπηρεσίες του Δημοσίου. Όμως και εδώ έχεις επιλογή. Μπορεί να δηλώσεις δικό σου ξενοδοχείο και να πληρωθείς με βάση το τιμολόγιο που θα προσκομίσεις. Νομίζω ότι το καταλαβαίνετε άπαντες.
ΠΑΡΟΧΕΣ
Οι παροχές είναι αρκετές όπως δύο δωρεάν κινητά τηλέφωνα. Προσωπικό οδηγό για τις μετακινήσεις σου, υπηρεσίες καθαριότητας (στεγνοκαθαριστήρια, πλυντήρια κ.λ.π. )
Πληρωμές διάφορων δώρων προς επισήμους και γεύματα.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
Εδώ πληρώνεται η κάθε συμμετοχή στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων. Το ελάχιστο σε αυτή τη θέση είναι 425 ευρώ. Συνήθως είναι δυο με τρείς το μήνα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον ΟΑΣΘ σε εκκαθάριση δεν θα δημιουργούσε απορία αν το διοικητικό συμβούλιο συνερχόταν και κάθε μέρα.
ΔΩΡΑ
Για τις «αμισθί» υπηρεσίες παρέχεται στον πρόεδρο και μια πιστωτική κάρτα με πλαφόν (πιστωτικό όριο) από 8.000 μέχρι 12.000 χιλιάδες ευρώ ετήσια.
Όλα τα παραπάνω είναι οι απολαβές του Στέλιου Παππά και επειδή η εντιμότητα του δεν αμφισβητείται είναι και τα μόνα που θα κερδίσει.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι γιατί όλοι οι φίλοι και συγγενείς τοποθετούνται σε θέσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Αναμένω κάποιον υπεύθυνο να μας πει τι από όλα αυτά δεν θα απολαμβάνει ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ για να συμβάλω και εγώ στον έρανο προκειμένου να του στηθεί ανδριάντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου