Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!

Σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε...

νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχει χειρουργηθεί και όπως ανέφερε συγγενής της στο ΣΚΑΙ ο κίνδυνος για την ζωή της δεν έχει περάσει ακόμη.
Επίσης τόνισε πως έχουν τραυματιστεί και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μόνο ο πατέρας είναι καλά στην υγεία του. Αποκάλυψε ακόμα πως η οικογένεια είχε πάει για διακοπές στην Βαρκελώνη και πως σήμερα ήταν προγραμματισμένη η αναχώρησή τους από εκεί.
 Από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης είκοσι έξι Γάλλοι από τους οποίους  οι ένδεκα σοβαρά  ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.
 Ο Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν θα μεταβεί σήμερα στη Βαρκελώνη «για να επισκεφθεί τους Γάλλους θύματα αυτής της θρασύδειλης ενέργειας και για να διαβεβαιώσει τον ισπανικό λαό και τις αρχές για την υπόστήριξη τηε Γαλλίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών.
 Τα θύματα της επίθεσης, οι 13 νεκροί και 100 τραυματίες είναι 18 διαφορετικών εθνικοτήτων, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου