Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ! ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Ακόμα και μετά την καταδίκη για την αιμομικτική σχέση τους, μητέρα και γιος δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να μείνουν μαζί. Μια μητέρα και ο γιος της δηλώνουν «τρελά ερωτευμένοι» και...

ορκίζονται να μείνουν για πάντα μαζί παρά τη δικαστική διαταγή που τους απαγορεύει να συνεχίσουν την αιμομικτική τους σχέση.
Τη Μόνικα Μάρες, 37 ετών, και τον Κάλεμπ Πέτερσον, 20 ετών, κατέδωσε και κατήγγειλε στις αρχές ο γείτονάς τους στο Νέο Μεξικό. Η μητέρα και ο γιος θα προσάγονταν σε δίκη αλλά ομολόγησαν την ενοχή τους και αποδέχθηκαν τη συμφωνία να μείνουν χωριστά για 18 μήνες.




Η 37χρονη γυναίκα διατάχθηκε να μείνει μακριά από τα άλλα 9 παιδιά της και είπε χαρακτηριστικά πάνω σε αυτό: «Είμαι διατεθειμένη να εγκαταλείψω όλα μου τα παιδιά για τον έρωτά μου».
Το παράνομο ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον περασμένο χρόνο προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση γύρω από τη γενετική σεξουαλική έλξη και να είναι νόμιμο να έχουν σεξουαλική σχέση.
Η Μάρες ήταν 16 ετών όταν γέννησε τον Κάλεμπ και τον έδωσε για υιοθεσία λίγο αργότερα.
Τον συνάντησε πρώτη φορά τα Χριστούγεννα του 2015 όταν ήρθαν σε επαφή μέσω facebook.
Ο 20χρόνος μετακόμισε μαζί της και την ερωτεύτηκε όταν άρχισε να τον φροντίζει. «Δεν είχα ποτέ κανέναν να μου μαγειρεύει ή να μου δίνει οτιδήποτε.
Δεν μου είχαν δώσει ποτέ τίποτα σε όλη μου τη ζωή και έκανε τα πάντα για να με κάνει ευτυχισμένο. Μετά από μία περίπου εβδομάδα άρχισα να έχω αισθήματα για εκείνη και υποθέτω την ερωτεύτηκα».


[dailymail], tilestwra.com

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή