Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ο ΠΡΩΤΟΣ GAY ΓΑΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι μπορείς να είσαι και γκέι και ...

μουσουλμάνος θέλησε ένα νεαρό ζευγάρι Βρετανών, το οποίο παντρεύτηκε πριν λίγες εβδομάδες στην Μεγάλη Βρετανία. Πριν δύο χρόνια κι έχοντας ζήσει μια ζωή με έντονο bullying, σκέφτηκε να βάλει τέλος στην ζωή του μέχρι που μια μέρα ενώ καθόταν κι έκλαιγε σε ένα παγκάκι στο Ντάρλαστον, τον εντόπισε ο 19χρονος Σον Ρόγκαν και άρχισε να του μιλά για να τον παρηγορήσει. Πολύ σύντομα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και πρόσφατα αποφάσισαν να παντρευτούν, με παραδοσιακές φορεσιές του Μπαγκλαντές.
Βέβαια, παρά το ευτυχισμένο τέλος, αμφότεροι παραδέχονται πως έχουν περάσει πολύ δύσκολα έχοντας δεχθεί μέχρι και απειλές για τη ζωή τους. «Θέλω να πω σε όλους όσοι περνούν το ίδιο πως είναι εντάξει. Θα δείξουμε σε όλο τον κόσμο πως μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος και Μουσουλμάνος», λέει ο Ζαχίντ.
Ο Ζαχίντ Σαουνταρί και ο Σον Ρόγκαν παντρεύτηκαν στο Γουόλσολ, κάνοντας τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων μουσουλμάνων στη Βρετανία.
Ο Ζαχίντ Σαουνταρί μιλώντας στις βρετανικές Express και Star είπε ότι πάντα αισθανόταν ως το «μαύρο πρόβατο» της μπαγκλαντεσιανής μουσουλμανικής οικογένειάς του, τού έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο, έχει δεχθεί επιθέσεις από άλλους μουσουλμάνους και τού έχει απαγορευθεί η είσοδος στο τοπικό τζαμί.
Ανέφερε ακόμη ότι παρότι ήταν γκέι προσπάθησε να αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό και για το λόγο αυτό πήγε στα θρησκευτικά προσκυνήματα στη Σαουδική Αραβία και στο Μπαγκλαντές αλλά σύντομα έγινε αυτοκτονικός και προσπαθούσε να κάνει κακό στον εαυτό του. Ολα αυτά μέχρι να συναντήσει τον Σον Ρόγκαν, σημερινό σύζυγό του.

Το ζευγάρι ζει μαζί από το 2015 και ο  Ζαχίντ Σαουνταρί έκανε πρόταση γάμου στον καλό του πέρυσι, στην ημέρα των γενεθλίων του.
Ο Ζαχίντ Σαουνταρί είπε: «Το κάναμε για να δείξουμε σε όλους ότι δεν μας νοιάζει. Η οικογένειά μου δεν ήθελε να έρθει στο γάμο, δεν ήθελαν να το δουν, είναι τόσο ενοχλητικό για εκείνους.
Θεωρούν ότι είναι ασθένεια η οποία μπορεί να θεραπευτεί, μερικές οικογένειες εξακολουθούν να το ονομάζουν »φάση». Θέλω να πω σε όλους όσους περνούν τα ίδια ότι είναι οκ, θα δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι μπορείτε να είστε και ομοφυλόφιλοι και μουσουλμάνοι».

[dailymail] [protothema], tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου