Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Φρικτό τροχαίο στην Κρήτη – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες – Λεωφορείο μετά από σύγκρουση...


με δύο αυτοκίνητα έπεσε από γέφυρα – Προσοχή σκληρές εικόνες
Ένας νεκρός και τουλάχιστον τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου με λεωφορείο και δύο αυτοκίνητα που σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, στο ύψος της γέφυρας Αποσελέμη.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου (19/08/2017) όταν, σύμφωνα με το Cretapost, τουριστικό λεωφορείο με 40 επιβαίνοντες συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο, το οποίο ανεξέλεγκτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανετράπη και έπεσε από την παλιά γέφυρα του Αποσελέμη στα χωράφια.
Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο του πρωτοφανούς δυστυχήματος βρέθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια των οχημάτων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί και τροχονόμοι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ενώ τουλάχιστον τρεις είναι οι τραυματίες, όλοι τους επιβάτες στο τουριστικό λεωφορείο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

newsbomb.gr

1 σχόλιο: