Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ...ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;

Προσέξτε τη φωτογραφία και προσέξτε επίσης πώς το ιστολόγιο queen.gr περνά το ρεπορτάζ στα μουλωχτά κάνοντας πλύση εγκεφάλου. Λέει λοιπόν για το συγκεκριμένο αγοράκι μιας οικογένειας που οι γονείς του το ντύνουν άλλοτε ως κορίτσι και άλλοτε ως αγόρι: 
"Οι γονείς του ακολουθούν την ανατροφή του "ουδέτερου φύλου". Ο Max τη μια παίζει με αυτοκινητάκια και την άλλη αφορά τούλινη φούστα. Ο Max Price είναι ένα χαρούμενο και πολύ ευτυχισμένο παιδί ενός έτους". Πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο; Γιατί; Μας εξηγεί το queen.gr: "Το πρωί φορώντας παντελόνι και καρό πουκάμισο παίζει με τα αυτοκινητάκια του, τους δεινόσαυρους και τις μηχανές, όπως κάθε....

αγοράκι της ηλικίας του και το απόγευμα φορά τούλινη φούστα και φτερά νεράιδας παίζοντας με κοριτσίστικες κούκλες". Και είναι ευτυχισμένο επειδή γίνεται παιδί-τραυματισμένο! Η "έμμεση κακοποίηση ανηλίκου", όπως σωστά τη χαρακτηρίζει αναγνώστριά μας, αναφέρεται πλέον από τα sites ότι οδηγεί στην ευτυχία και τη χαρά τα παιδιά που μεγαλώνουν ως ουδετερόφυλα!  
Τι θέση θα πάρει ο Σύλλογος γονέων του 2ου Δημοτικού σχολείου ο οποίος εμφανίζεται και μοντέρνος και κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας; Πρόκειται για τον σύλλογο που τον περασμένο Ιούνιο έντυσε με μουσουλμανικές μαντίλες μαθήτριες και έπαιξαν σε θεατρική παράσταση για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στα λεγόμενα προσφυγόπουλα (λαθρομετανάστες) και να διαδηλώσουν "όχι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό"!  
Σήμερα λοιπόν, τι θέση παίρνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου (αλλά και όλοι οι Σύλλογοι των Γονέων) μπροστά σε αυτό το φαινόμενο με τα ουδέτερα φύλα το οποίο έρχεται και στα δικά μας σχολεία; Θα το αποδεχθούν ή θα το καταδικάσουν;
Ιδού τι αναφέρει σε συνέχειά του ρο ρεπορτάζ που διαβάζουμε από το queen.gr για το συγκεκριμένο αγοράκι το οποίο οι γονείς του αποφάσισαν να το μεγαλώσουν ως...ουδέτρου φύλου:
Οι γονείς του Max, Lisa και Martin έχουν επιλέξει να μεγαλώσουν τον γιο τους με την ανατροφή του "ουδέτερου φύλου" προκειμένου να μην γίνει επιθετικός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η μαμά και ο μπαμπάς του τον ενθαρρύνουν να ντύνεται τόσο με αγορίστικα όσο και με κοριτσίστικα ρούχα παίζοντας αντίστοιχα παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά λέει η μητέρα του: "Αν ο Max θέλει να φορέσει μια ροζ φούστα και φτερά νεράιδας, τότε μπορεί να το κάνει. Απλά εκφράζεται όπως εκείνος θέλει. Δεν θέλω να τον...κλείσω σε ένα κουτί και να τον μάθω ότι πρέπει να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο. Θέλω να τον διδάξω ότι μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Μπορεί να διαλέξει μόνος του τα ρούχα που θα φορέσει, αρκεί το χειμώνα να τον κρατούν ζεστό και θα του πάρω ό, τι θέλει".


Η Lisa και ο Martin ζουν μαζί με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του Martin, από προηγούμενη σχέση του, τα οποία μεγαλώνουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Η επιλογή να μεγαλώσουν τον Martin με την ανατροφή του "ουδέτερου φύλου" συνήθως προκαλεί την έκπληξη των περισσότερων ωστόσο όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι όταν τους εξηγούν για πιο λόγο επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτή την οδό, τότε οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν να το καταλαβαίνουν.


Η μητέρα του μεταξύ άλλων λέει: "Ελπίζω να μην πειράζουν τα άλλα παιδιά των Max όταν μεγαλώσει. Όμως αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στο Max είναι να αποκτήσει το αίσθημα της αυτοπεποίθησης χωρίς να νοιάζεται για το τι λένε οι άλλοι για αυτόν".

5 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΑΓΝΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είδους κοινωνίες προσπαθούν να φτιάξουν κάποιοι;
    Σε τι αποβλέπουν;
    Εσείς προβληματίζεσθε ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Μείωση του πληθυσμού (Υπογεννητικότητα}
    2.Απομονωμενους-Μοναχικούς ανθρώπους.
    3.Φοβικούς ανθρώπους.
    4.Ευκολα ελεγχόμενους ανθρώπους χωρίς αντιστάσεις στα θέλω τους.(Κοπάδια)
    5.Αδύνατους και χωρίς βούληση ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:02 π.μ.,
      Εννοείται ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση (Δικτατορία) δεν μπορεί να επιβληθεί σε ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να αντιστέκονται.

      Διαγραφή
  4. O σκατοψυχος νεοταξιτης κισσινγκερ να ντυθει κοπελλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή