Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ GAY PRIDE ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Αυτή η εφημερίδα δεν είναι κατά των ομοφυλόφιλων. Σπουδαίοι Έλληνες...

πνευματικοί άνθρωποι και δημιουργοί διέπρεψαν και άφησαν το σπουδαίο στίγμα τους σε αυτό τον τόπο. Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε; 
Ο Κώστας Καβάφης υπήρξε ομοφυλόφιλος. Είναι ο πιο πολυδιαβασμένος Έλληνας ποιητής σε όλο τον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές παγκοσμίως! Η ποίησή του είναι μεγαλείο! Υποκλινόμαστε στον Κώστα Καβάφη. 
Ο Μάνος Χατζιδάκις, ένας μέγιστος μουσουργός, ίσως ο μεγαλύτερος των Ελλήνων, τον οποίο γνωρίζουν οι πάντες. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει σιγοτραγουδήσει κάποια από τις μελωδίες του. Ο Χατζιδάκις, γνωστός ομοφυλόφιλος διέπρεψε στον χώρο της τέχνης!
Μέγιστος ζωγράφος και ο Γιάννης Τσαρούχης, επίσης ομοφυλόφιλος! Από τους μεγαλύτερους ζωγράφους της σύγχρονης ιστορίας. 
Όλους αυτούς τους ανέδειξε η ελληνική Ιστορία και τα έργα τους θα μείνουν αθάνατα σε όλες τις γενιές. 
Ποιος λοιπόν έχει να πει κάτι εναντίον αυτών των ανθρώπων; Ποιος έχει να πει κάτι εναντίον της Ελλάδος ότι-δήθεν- φέρεται ρατσιστικά απέναντι στους ομοφυλόφιλους; Μα, οι προαναφερθέντες ομοφυλόφιλοι πέρασαν στο πάνθεο της ελληνικής ιστορίας ως μέγιστοι!
Συμπαθέστατος και διαπρέψας καλλιτέχνης υπήρξε ο Γιώργος Μαρίνος. Επίσης πασίγνωστος ομοφυλόφιλος.
Γνωστός και απόλυτα πετυχημένος καλλιτέχνης, ως διάδοχος του Γιώργου Μαρίνου θεωρείται ο Τάκης Ζαχαράτος (επίσης ομοφυλόφιλος), ο οποίος με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε "...δεν μου αρέσει να κρεμάω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα. Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί. Θέλω να μοιράζομαι με τον κόσμο τη δουλειά μου και μόνο τη δουλειά μου».
Αυτό ακριβώς είναι και το σωστό το οποίο κάποιοι  να διαστρέψουν. 
Τασσόμαστε λοιπόν εναντίον όλων αυτών (και των ΜΜΕ κυρίως) οι οποίοι την όποια ιδιαιτερότητα έχουν οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να την περάσουν ως μια άλλη, φυσιολογική επιλογή, διαφημίζοντας τα gay pride ως παρελάσεις περηφάνιας! Είμαστε εναντίον της διαστροφής η οποία μέσω της σημερινής κυβέρνησης (αλλά και της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) περνά στα σχολεία και διαστρευλώνει την έννοια του τι είναι ομοφυλοφιλία! Είμαστε εναντίον αυτών που θέλουν στο βάθος του χρόνου, εν ονόματι μιας δήθεν αντιρατσιστικής στάσης, να καταργήσουν την έννοια του "πατέρα" και μητέρα" και ενόψει του ότι και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να υιοθετούν παιδιά, θέλουν να αλλάξουν τους παγκοίνως αποδεκτούς ορους "πατέρας-μητέρα" σε "Γονέας Α-Γονέας Β"! 
Αυτό ακριβώς πολεμάμε εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου