Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!!! ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ Ή ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΟΙ...ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών σε όλη τη χώρα «βλέπει» η κυβέρνηση. Προσέξτε: παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του....

κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης κάνουν ευθέως λόγο για  οργανωμένο σχέδιο εμπρηστώνμε αφορμή του μπαράζ πυρκαγιών που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες. Στη Ζάκυνθο για παράδειγμα εκδηλώθηκαν τις τελευταίες 4 ημέρες 22 πυρκαγιές,. 
Σύμφωνα με στελέχη του κρατικού μηχανισμού που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται από το γεγονός ότι οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες  ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο.

Και τι σημαίνει αυτό ρε απατεώνα Τσίπρα; Ποιοί είναι οι εμπρηστές; Μήπως είναι Τούρκοι, μήπως λαθρομετανάστες ή ήπως είναι εργολάβοι-δανειστές; Μήπως υπάρχουν κάποια κρυφά προαπαιτούμενα απέναντι στους δανειστές να καούν δασικές εκτάσεις για να μπουν εργολάβοι-δανειστές να πιάσουν δουλειά; Ρωτάμε, γιατί σε αυτό τον τόπο που όλα ξεπουλιούνται, αυτό τον ιερό τόπο που τον ξεπούλησες για τα επόμενα 100 χρόνια, όλα πλέον τα υποψιάζεται ο λαός! 

1 σχόλιο:

  1. Τον έχουν "αλαλιάσει" οι συνιστώσες του. Τα πρώην συντρόφια του, οι ``αναρχομπαχαλάκιδες΄΄.
    Τώρα που ακολουθεί πιο νεοφιλελεύθερη πολιτική και από τους πιο ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους.
    Τώρα που αντιληφθήκανε ότι στους "αγώνες ήταν ενωμένοι, αλλά στην μάσα χωριστά".
    Τώρα που είδανε -και αποδείχτηκε- πώς ο κατ'ευφημισμό πρωθυπουργός, ήταν και είναι ο αρχιυπηρέτης των τοκογλύφων!
    Τώρα είναι..."αργάμυσι" συντρόφια!!! (πρώην)

    Πως να καταγγείλει αυτούς, που κάποτε είχε αγαστή συνεργασία και είναι το..."μακρύ χέρι της ακροαριστεράς;;;"

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή