Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Ανείπωτη τραγωδία χθες στο Ρέθυμνο - Πατέρας και μάνα προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους που κινδύνευσαν στη θάλασσα αλλά πνίγηκαν οι ίδιοι...


Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στις οικογένειες των δύο γονιών που πνίγηκαν το βράδυ της Τρίτης στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο 35χρονος Βενιζέλος. Σ από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα. Κ από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.




Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης δύο από τα τέσσερα παιδιά, που είχαν πάει μαζί με τους γονείς τους για μπάνιο στην παραλία μπήκαν στη θάλασσα. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή τα παιδιά άρχισαν να παλεύουν με τα κύματα, χωρίς να μπορούν να βγουν έξω από το νερό.
Τότε οι δύο γονείς, χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσαν στη θάλασσα για να σώσουν τα παιδιά.
Άλλοι λουόμενοι έσπευσαν κι αυτοί να βοηθήσουν, ανασύροντας σώα και αβλαβή τα δύο μικρά παιδιά, αλλά όχι και τους άτυχους γονείς.
Λίγο αργότερα οι δύο 35χρονοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τους κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ημέρας άλλα τέσσερα άτομα κινδύνευσαν να πνιγούν, με δύο από αυτούς να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο άνδρες, έναν Άγγλο 47 ετών και έναν Νορβηγό 44 ετών από τη Νορβηγία, τους οποίους διέσωσαν οι ναυαγοσώστες.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό κολυμβητών σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Γεροπόταμου Ρεθύμνου.
Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής και παραπλέον Ε/-Ο/Γ-Τ/Χ προς παροχή συνδρομής. Οι δύο 35χρονοι, ανασύρθηκαν στην ξηρά από παρευρισκόμενους, χωρίς τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
cretapost, madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου