Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΨΑΡΙΑΝΟ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Αναφερόμενος στην έντονη λογομαχία που είχε στην εκπομπή της ΝΕΤ ΝetWeek με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γ. Ψαριανό ο  Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

 Τα παραμύθια τέλειωσαν, τα κόμματα του μνημονίου και τα αμορτισέρ τους να αφήσουν τον Πινόκιο και τον Πινόκιο και τον Κακό Λύκο και να δώσουν απαντήσεις.

Καταλαβαίνω πολύ καλά πως δημοσιογραφικά οι έντονες αντιπαραθέσεις προκαλούν το ενδιαφέρον. Το θέμα όμως δεν είναι προσωπικό με τον φίλο μου τον Άδωνι αλλά πολιτικό. Επέλεξε να πάει στην ΝΔ και όφειλα να τον ρωτήσω αν όντως το κόμμα του έχει αντιγράψει όσα λέω για τα πετρέλαια, αν ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε πρώτος για την πρώτη κατοικία των Ελλήνων και για την προστασία στις καταθέσεις, εν ολίγοις αν το νέο του κόμμα έχει αντιγράψει όσα έλεγε το κόμμα που εγκατέλειψε. Τον τιμά πως παραδέχτηκε ότι μας έχουν αντιγράψει. Από εκεί και πέρα δεν είναι φυσικό να αναρωτιέμαι γιατί δεν έκαναν τόσα χρόνια όσα προτείνει το ΛΑΟΣ;
 Γιατί να πιστέψω ότι θα προασπίσουν τώρα τον εθνικό μας πλούτο; Τον ρώτησα κάτι πολύ απλό, τι σημαίνει ληξιπρόθεσμο και απαιτητό. Το ξέρουν όλοι οι Έλληνες, και όλοι ξέρουμε πια πως αν δεν πληρώσουμε μία δόση κινδυνεύει ο ορυκτός μας πλούτος. Το να χρησιμοποιούμε λεκτικούς ακροβατισμούς δεν αλλάζει τίποτα, και δεν ξεγελάει κανέναν πια. Εκτίθενται όσοι κοροϊδεύουν και λένε ψέματα στον κόσμο.
 Όσο για τα πυρά που δέχτηκα από τον κ. Ψαριανό για την συγκυβέρνηση των 70 ημερών, τι να πω; Είναι δυνατόν τα αμορτισέρ του συστήματος να μας κατηγορούν; ΕΛΕΟΣ! Το είπα ξεκάθαρα, στην εκπομπή από την πρώτη στιγμή. Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν παίζει παιχνίδια, άλλοι αναζητούν ρόλο ή ρολάκι.
 Εμείς είχαμε συμφωνήσει κάποια πράγματα για να στηρίξουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο ΛΑ.Ο.Σ έλεγε όχι στην μείωση μισθών, συντάξεων – χτύπημα στην λαθρομετανάστευση και όχι μείωση της εθνικής κυριαρχίας (πλουτοπαραγωγικές πηγές). Μόλις βγήκαμε από το Μαξίμου τα ξέχασαν. Ε, τώρα λέω αφού πάθαμε και μάθαμε πως δεν θα ξαναπέσουμε θύματα. Μία φορά προδότης, πάντα προδότης. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω; Από εδώ και πέρα όταν μιλάμε μαζί τους θα δεσμεύονται με χαρτιά, και να μην μου λέει κανείς πως αυτά είναι παραμύθια, γιατί τα παραμύθια έχουν και δράκους και τον κακό τον λύκο και τις κοκκινοσκουφίτσες που είναι πρόθυμε να γίνουν  και πρασινοσκουφίτσες . Είναι τα πολιτικά αμορτισέρ που τρομοκρατούν τον κόσμο και στην ουσία μάχονται για να διασώσουν τον δικομματισμό.
Τα παραμύθια τέλειωσαν, τα κόμματα του μνημονίου και τα αμορτισέρ τους να αφήσουν τον Πινόκιο και τον Κακό Λύκο και να δώσουν απαντήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου