Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΄ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ... ΑΛΒΑΝΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 3 !!!!

Όλα όσα είπε ο Σαμαράς, αναιρούνται αυτόματα από την τρόϊκα η οποία τον Ιούνιο θα του πει να κοπούν ο 13ος και 14ος μισθός! Τότε ο Σαμαράς θα απαντήσει στον ελληνικό λαό με διάγγελμα: "Ναι μεν ήθελα να μην τους κόψω αλλά τελικά δυστυχώς  δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, προκειμένου να υπάρξει δημοσιονομική σύγκλιση" Αν τελικά δεν κόψει τον 13ο-14ο μισθό θα τους... αντικαταστήσει με ισοδύναμα μέτρα που θα πλήξουν όλους τους υπόλοιπους Έλληνες αλλά και τους ίδιους τους συνταξιούχους με τη γνωστή πλέον σχέση : "Σου χαρίζω ένα αλλά μετά στα παίρνω από δυο μεριές". Πάντως ο ίδιος εν τη ρύμη του λόγου του στο Ζάππειο είπε την αλήθεια:

"Αν δεν πάρω αυτοδυναμία δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα απο όσα υπόσχομαι"! 

 πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Θα θα θα θα... αλλά αν δεν πάρω αυτοδυναμία δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα! Αυτό είπε κατάμουτρα ο Σαμαράς στο πανελλήνιο! Θα κάνω εξεταστικές, θα εμποδίσω μειώσεις μισθών και συντάξεων, θα μειώσω φόρους, θα κάνω ανάπτυξη και χιλιάδες άλλα ΘΑ, αλλά στο τέλος έριξε την βόμβα...
Εαν δεν έχω αυτοδυναμία (κάτι που είναι βέβαιο) δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα απο όλα όσα υπόσχομαι, ενώ άφησε να εννοηθεί οτι θα προχωρήσουνε σε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και οτι αυτό θα εμποδίσει τις υποσχέσεις του!

Μιλάμε για την απόλυτη προεκλογική κοροιδία!

Μέχρι και τα κομματικά στελέχη στο Ζάππειο απορούσαν με τα όσα έλεγε!
Νύχτα θα φύγεις Αντωνάκη το βράδυ των εκλογών...νύχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου