Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Η πολιτική πασαρέλα σε Χολαργό-Παπάγου συνεχίζεται. Ο ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι βουλευτές δίνουν το παρόν προς άγραν ψήφων. Εκεί που δεν παρούσαν ποτέ το πόδι τους στις περιοχές αυτές,τώρα  έρχονται ευχαρίστως προκειμένου να μαζέψουν καμιά ψήφο!
Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 7.30 το απόγευμα επισκέπτεται τον Χολαργό ο Απόστολος Ανδρεουλάκος ο οποίος επιστρατεύθηκε από τον Σαμαρά για να ανεβάσει το ηθικό των ψηφοφόρων!
Βέβαια ο Ανδρεουλάκος έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Χολαργό-Παπάγου. Η κόρη του είναι ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Ξύδη (συνεπώς έχει έμμισθη σχέση με τον Δήμο), ενώ ο κ. Ανδρεουλάκος είναι ο προσωπικός δικηγόρος του κ. Ξύδη.
Μάλιστα, εμείς εδώ στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"  γνωρίζουμε πολύ καλά τον κ. Ανδρεουλάκο από τις δικαστικές μάχες που δώσαμε απέναντι του, όταν ο γνωστός δικηγόρος προσπαθούσε να επιτύχει την καταδίκη του εκδότη του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" για δημοσίευμα που έθιγε την τιμή και υπόληψη του Δημάρχου. Τελικά ο κ. Ανδρεουλάκος δεν τα κατάφερε μια και ο Μάκης Βραχιολίδης αθωώθηκε! 
Βέβαια εμείς δεν ευχόμαστε το ίδιο στον κ. Ανδρεουλάκο. Μακάρι να εκλεγεί βουλευτής της Β' Αθηνών αλλά να ...καταποντιστεί το κόμμα της Ν.Δ.
Εκεί που την κατάντησε τη Ν.Δ. ο Σαμαράς, αυτό που της αξίζει είναι μια καλή τιμωρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου