Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

γίνεται τώρα! ΤΕΧΝΗΤΟ ΝΕΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!

Πριν από ένα δίωρο-τρίωρο είχαμε μπαράζ αεροψεκασμών πάνω από τον Αττικό ουρανό. Ακόμη και στους πιο ανυποψίαστους έκανε εντύπωση το αδιάκοπο πέρασμα αεροπλάνων πάνω από τον ουρανό της Αττικής, με όλα (και όλα λέμε όλα εννοούμε όλα) τα αεροσκάφη, να εξαπολύουν από την ουρά τους τις γνωστές διπλές και παχιές γραμμές, οι οποίες μέσα σε διάστημα 2 ωρών εχουν δημιουργήσει τεχνητό νέφος!

Πολλοί επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας για να μας επισημάνουν το φαινόμενο, όπως όμως είπαμε ήταν ευδιάκριτο από όλες τις γωνιές της Αττικής. Ο καταγάλανος και χωρίς κανένα σύννεφο ουρανός άρχισε επί πολλή ώρα να δέχεται συνεχείς αεροψεκασμούς.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από την κάμερά μας και δείχνουν την κατάληξη των συνεχών ψεκασμών . Αν προσέξτε καλά την πυκνή πλέον νέφωση θα διαπιστώσετε ακόμη ότι υπάρχουν οι οριζόντιες γραμμές, αυτές που προήλθαν από τους αεροψεκασμούς!
Αμφιβάλλετε πολλοί ακόμη ότι δεχόμαστε βομβαρδισμό αεροψεκασμών; Αμφιβάλλετε ότι την Ελλάδα την έχουν για πειραματόζωο και μέσω των αεροψεκασμών; Εκτός από σκουπιδότοπο των λαθρομεταναστών, εκτός από οικονομικό πειραματόζωο, στην Ελλάδα εφαρμόζουν πειράματα αεροψεκασμών.
Ήδη εχουν επικοινωνήσει μαζί  μας αναγνώστες παραπονούμενοι ότι τα μάτια τους δακρύζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου