Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κο ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ"

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από αναγνώστη μας. Είναι Χολαργιώτης και γνωρίζει πολλά από την περιοχή.Και πρόσωπα και πράγματα. Τα στοιχεία του είναι στην διάθεσή μας. Απλά επειδή υπογράφει με τα αρχικά του, σεβόμενοι την υπογραφή του, δεν δημοσιοποιούμε το όνομά του. Πάντως όπως είπαμε τα στοιχεία του είναι στην διάθεσή μας. 


Κύριε Τίγκα ,
αναφέρεστε στην εξέλιξη των γεγονότων και στη δική σας άποψη και θέση που δεν έγινε δεκτή γιατί απουσιάζατε εκτός Αθηνών όπως λέτε.
Δεν με ενδιαφέρει αν απουσιάζατε και δεν με ενδιαφέρει η προσωπική σας θέση ούτε η θέση αυτών που επέλεξαν την 25η Μαρτίου για να γίνεται η λαϊκή του Χολαργού,συμφωνώ όμως με την θέση σας πάνω σε αυτό το θέμα.
Οι δύο θέσεις που έχετε προτείνει είναι σωστές αλλά προφανώς κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη και την οποία με πάθος υπερασπίζονται είτε επειδή τους εκλέγουν τοπικά συμφέροντα είτε επειδή έχουν έρθει σε συμφωνία με τους υπεύθυνους της λαϊκής.Αυτό μου δείχνει εμένα ή όλη ιστορία και αν κάνω λάθος διαψεύστε με.
Ευριπίδου και Φανερωμένης με εναλλαγή ανά εξάμηνο λοιπόν.Σωστά,συμφωνώ. Κάντε το.
Μαλώνετε σαν τα μικρά παιδάκια στη παιδική χαρά για να οριοθετήσετε ένα χώρο που θα γίνεται η λαϊκή αγορά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ,Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ  ,όχι μόνο τώρα που σαφέστατα είναι σε εντελώς λάθος τόπο και δρόμο αλλά και προηγούμενα που για παράδειγμα ήταν στην οδό Αετιδέων και μπροστά από τη πίσω είσοδο-έξοδο του εμπορικού κέντρου.

Έχω γυρίσει και γυρίζω ολόκληρη την Ευρώπη σε επαγγελματικά ή τουριστικά ταξίδια και το φαινόμενο της λαϊκής αγοράς του Χολαργού ειδικά,δεν το έχω συναντήσει ούτε σε κωμοπόλεις του εξωτερικού.
Έχετε αποκλείσει και αποκλείετε κάθε Δευτέρα το μισό Χολαργό γιατί προφανώς η διαπλοκή -χωρίς να θέλω να κατηγορήσω εσάς προσωπικά - είναι εδώ και βασιλεύει !
Δεν βλέπετε που τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, δεν βλέπετε ότι στο εμπορικό κέντρο της Περικλέους έχουν κλείσει το 1/3 των καταστημάτων και εσείς εξακολουθείτε να κάνετε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των κατοίκων και των οδηγών.
Η λαϊκή αγορά να πάει στην αλάνα στους πρόποδες του Υμητού και όσοι δεν μπορούν να πηγαίνουν ,ας τους πηγαίνουν τα παιδιά τους ή ας πηγαίνουν οι υπηρεσίες τους ή ας πηγαίνουν φίλοι μαζεμένοι με ένα αυτοκίνητο ή  στο super market.
Τι να κάνουμε δηλαδή; 
Με τη λογική σας έλατε και στο σπίτι μου να ανοίξετε ένα πάγκο με πατάτες ή ότι άλλο .
Ας καταλάβετε τόσο εσείς οι δημοτικοί σύμβουλοι και η διοίκηση του δήμου μας αλλά και οι κάτοικοι που ψηφίζουν εσάς ή άλλους ότι δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν η λαϊκή αγορά να είναι κάτω από κάθε πολυκατοικία για να πηγαίνει η κυρά Κατίνα και ο κύρ Γιώργος ,να ψωνίζουν άνετα ,χωρίς αυτοκίνητο τα ζαρζαβατικά τους και ό,τι άλλο επιλέγουν.Τι να κάνουμε δηλαδή ; 



Είστε όλοι σας υπεύθυνοι ,πολύ περισσότερο η μαφία των λαϊκών αγορών, πιστεύω.
Είναι σα να γίνεται λαϊκή αγορά κάθε Δευτέρα στη Πανεπιστημίου !
Ο Χολαργός πέντε δρόμους έχει όλους και όλους , ενώ η 25η Μαρτίου είναι ο συνδετικός δρόμος Παπάγου-Χολαργού, κεντρική αρτηρία, με εμπορικό κέντρο, τράπεζες κλπ.
Μην απολογείστε λοιπόν ούτε για άλλους ούτε για τον ευατό σας αλλά μετακινήστε άμεσα τη λαϊκή μη σας πάρει ο διάολος και σας σηκώσει όλους μαζί.Τα μικροκομματικά συμφέροντα σας και τα τυχόν προσωπικά ή άλλα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο.
Οι συνειδητές ή οι μη συνειδητές στρεβλώσεις και ακαμψία του σάπιου πολιτικού συστήματος και της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να καταλάβετε ότι θα σταματήσουν.Πολύ έχουμε ασχοληθεί με το θέμα,ο δήμος έχει περισσότερα σοβαρά θέματα για να ασχολείται και οι πολίτες πολύ σοβαρότερους λόγους για να τους κάνετε τη ζωή καλύτερη και όχι χειρότερη.Δεν μας ενδιαφέρουν οι διαπλοκές και οι μαφίες των λαϊκών αγορών και του δήμου, δεν μας ενδιαφέρουν αν κάποιοι χρηματίζονται ή όχι (υποθετικά ή πραγματικά αν αυτό ισχύει) , δεν μας ενδιαφέρει αν ακόμα τα φαντάσματα κανονίζουν που,πότε και πως θα γίνονται οι λαϊκές αγορές. Μας ενδιαφέρει ο πολίτης,με ενδιαφέρει ο εαυτός μου που δεν μπορώ να πάω στις δουλειές μου και πρέπει να κάνω παρακάμψεις ,δεν με ενδιαφέρει τι συνενοείστε μεταξύ σας και να σας πω και κάτι σε τελική ανάλυση , δεν με ενδιαφέρει.
Με ενδιαφέρει ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Χολαργός εδώ και 10 χρόνια είναι τραγική  και γι αυτό σας ψηφίσαμε για να την κάνετε όχι ακόμα πιο τραγική αλλά περισσότερο ανθρώπινη.
Δυστυχώς , μέχρι σήμερα δεν έχετε επιδείξει τίποτα περισσότερο από την συνέχεια της προηγούμενης κατάστασης και άρα είστε ένα και το αυτό μέχρι στγμής με τον πρώην δήμαρχο.
Μεγάλες προσδοκίες, μικρά ή μηδαμινά αποτελέσματα.
Να ενδιαφερθείτε το ίδιο όπως ενδιαφέρεται ο κύριος Ξύδης για τους κατοίκους του Παπάγου.
Ετσι και αλλιώς μία περιοχή είναι, αδιαίρετη σαν την Ομοουσία Τριάδα, αλληλοεξαρτώμενη σαν ένα σώμα  .
Ας μην αναφερθώ στο ότι μέχρι τώρα η Αγία Παρασκευή,ο Χολαργός και ο Παπάγος θα έπρεπε να είναι ένας αδιαίρετος δήμος και όχι τρεις όπως ήταν ή δύο όπως είναι.
Αν ταξιδεύετε, θα γνωρίζετε ότι στο εξωτερικό δεν υπάρχει πουθενά το φαινόμενο να υπάρχουν τρεις δήμοι διαφορετικοί ή δύο, σήμερα, ή ακόμα και πέντε όπως θα μπορούσε και θα έπρεπε να ήταν   όλοι αυτοί ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ.
Ο λόγος που μέχρι πρόσφατα υπήρχε αυτή η κατάσταση ήταν ένας και μοναδικός.ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ για τα οποία πλέον οι πολίτες και με συγχωρείτε για τη φράση μου χωρίς να θέλω να βωμολοχίσω αλλά μόνο για να δώσω έμφαση ,"εχέστηκαν πατόκορφα" κατά την λαϊκή φράση ! 
Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι περισσότερο γνωστό σε όλους ότι είναι το ίδιο σάπια -ίσως και περισσότερο- από την κεντρική διοίκηση.
Αλλάξτε το.
Ο κόσμος δεν θέλει τη λαϊκή εκεί που είναι τώρα αλλά ούτε και εκεί που θα είναι μετά.
Εσείς είστε η δημοτική αρχή και εσείς οριοθετήστε επιτέλους μία περιοχή σταθερή για να τελειώνουμε με το θέμα γιατί είναι και γελοίο πλέον να ασχολούμαι ή να ασχολείστε ακόμα και εσείς με κάτι τόσο μα τόσο αυτονόητο .
Γι αυτό προχωρούν οι άλλες χώρες,οι λαοί ,οι κοινωνίες και ο δικός μας λαός,χώρα και κοινωνία έχει, όχι μόνο μείνει στάσιμος αλλά έχει οπισθογυρίσει 71 χρόνια πριν.
Όταν στο εξωτερικό ασχολούνται με άλλα σοβαρότερα θέματα,εσείς κάθεστε και ασχολείστε με αρλούμπες και μικροκομματικές ηλιθιότητες του τύπου αν η λαϊκή .

Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητέ μου φίλε και αγαπητό δημοτικό συμβούλιο.
Έχει μπουχτίσει πλέον ο κόσμος με τη βλακεία ,τη σαχλαμάρα και την ανοησία.
Α.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου