Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ...ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΣΤH ΔΗΜΟΤΙΚH ΑΡΧΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Τρικυμία διέρχονται εκεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής; Μετά την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής να ξηλώσει την επί χρόνια θέση στάθμευσης της ανάπηρης γυναίκας και στο τελικό στάδιο νεφροπαθούς Κυριακής Μαστοροπούλου, γράφοντας στα παλαιά τους...υποδήματα το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα της 70χρονης δημότη, τα παράδοξα επεισόδια είχαν συνέχεια: πρώτα με τον Σύλλογο κατοίκων Τσακού και τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε κατά την διάρκεια δημοτικής συνεδρίασης από τον Προεδρείο αλλά και παρόμοιο περιστατικό σε βάρος του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Φώτη Αλεξόπουλου ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση απειλώντας με δικαστική προσφυγή. Η ανακοίνωση του κ. Αλεξόπουλου έχει ως εξής:



"ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

               ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
                                ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                   Προς κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής
                               ΘΕΜΑ: Εξωδικαστική Διαμαρτυρία  -Επιστολή 


ΚΟΙΝ. Α)Αρχηγούς Δημοτικών                                                                                                                                                                                                                            Δημοτικού Συμβουλίου   
Αγίας Παρασκευής
Β)Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κ. Λιακόπουλο
Γ)Δημοτικούς Συμβούλους Αγίας Παρασκευής
Δ)Μ.Μ.Ε ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Κ. Πρόεδρε 
Με την παρούσα επιστολή μου –εξωδικαστική Διαμαρτυρία θέλω να σας θυμίσω  ότι: Είστε υποχρεωμένος  να εφαρμόζεται τον κανονισμό για την σωστή Λειτουργία του Δημοτικού συμβούλιου, και πάντα σύμφωνα  με τους κανόνες  από τον οποίο  ο κανονισμός αποτελείται . Τέλος πιστεύω ότι θα συμφωνείτε ότι στην δημοκρατία μας δεν πρέπει να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.
  Σας Προειδοποιώ λοιπόν με την παρούσα επιστολή και εξωδικαστική  διαμαρτυρία μου ότι: Δεν θα ανεχτώ καμιά άλλη από μέρους σας «Φίμωση» του Πολιτικού μου λόγου ,καθώς και δεν θα ανεχτώ από εσάς,  κανένα άλλο σχόλιο εκτός διαδικασίας και εκτός κανόνων της συνεδρίασης .Σας γνωρίζω με κάθε νόμιμη επιφύλαξη που διατηρώ στο ακέραιο ότι: από εδώ και στο έξης  δεν θα ανεχτώ  καμιά άλλη προσβολή από την μεριά σας μέσα στην αίθουσα του Δ.Σ. Σε αυτή την Αίθουσα Κ. Πρόεδρε   με έχει στείλει ο Πολίτης της Αγίας Παρασκευής ώστε να προασπίζω τα συμφέροντα του και αποτελεί την φυσική μου έδρα νόμιμος εκλεγμένος  από τους πολίτες της Πόλης μας. Τελειώνοντας , ως πιστός υπηρέτης της Δημοκρατίας και των άρθρων του Συντάγματος  , σε σχέση πάντα  με τον θαυμασμό που τρέφω για τον πολιτικό λόγο ,σας απαιτώ και περιμένω στην συνεδρίαση του επόμενου δημοτικού συμβούλιου να αναγνωρίσετε το λάθος σας και να επανορθώσετε όπως άλλωστε οφείλετε.
Σε διαφορετική περίπτωση θα προβώ   στις  κάθε νόμιμες διαδικασίες που ο νόμος μου επιτρέπει ,ώστε να διαφυλάξω την τιμή και υπόσταση μου ως δημοτικός σύμβουλος και ως πολίτης.
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου