Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ

γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου 
Οι σύγχρονοι Σταυροφόροι βυσσοδομούν και πάλι εναντίον της
Ελλάδος και των Ελλήνων, για δεύτερη φορά, μετά από χίλια, περίπου, χρόνια. Ασελγούν και πάλι, πάνω στο Ελληνικό κορμί, αφαιρώντας την περηφάνεια του, την αξιοπρέπειά του και τέλος την φυσική του ύπαρξη. Για να εισπράξουν τα τοκογλυφικά τους χρέη, πρέπει οι Έλληνες να μετατραπούν σε δούλους τους!!
Ποιούς; Αυτούς που τους έμαθαν να ζουν σαν άνθρωποι και τους εμπλούτισαν με όλη την ελληνική σοφία, με την ομορφιά της Τέχνης, με το αγλάισμα της μουσικής, με τα έπη του Ομήρου,με τη φιλοσοφία του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη .
Με την ιατρική του Ιπποκράτους, του. Ασκληπιού και πρόσφατα του Παπανικολάου, εφευρέτου του τεστ ΠΑΠ.
Τους έμαθε την καθαριότητα, με τη χρήση του Μπάνιου και του σαπουνού, τους έμαθε να χρησιμοποιούν το κουτάλι και το πηρούνι.Τους έμαθε να φροντίζουν το σώμα τους και να το γυμνάζουν. Τους επέτρεψε να λαμβάνουν μέρος στους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Ολυμπιακούς αγώνες και μάλιστα να τους διοργανώνουν, δίνοντάς τους το Ιερό Ελληνικό Φως. Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ
Τους έμαθε να πολεμούν υπέρ  Βωμών και Εστιών (εντούτοις, κάποιοι, απ´ αυτούς είναι προσκολλημένοι στα βάρβαρα ένστικτά τους, τα οποία εφαρμόζουν και σήμερα σ´αυτόν το λαό αντί για "ευχαριστώ".´
Και θέλουν,οι άθλιοι,να " εκδιώξουν"την Ελλάδα και τους Έλληνες έξω από το δημιούργημά τους την ....ΕΥΡΩΠΗ!!!
Κάποιος, πρέπει να τους τονίσει, ότι αν φύγει ο δημιουργός από το δημιούργημά του, τότε ο χρήστης θα αλλοιώσει την φυσιογνωμία του και ό,τι αυτό, συνεπάγεται.
Εμείς, λοιπόν, έχουμε καθήκον, υπέρτατο, να υπερασπιστούμε την χώρα μας και μαζί μ´ αυτήν και τη μεγαλύτερη πατρίδα, που είναι η Ευρώπη. Πρέπει να μην επιτρέψουμε την παράδοσή της στούς Ούνους και τους συμμάχους τους. Ή να αποφασίσουμε, ότι πρέπει, να εργαστούμε, ακόμη  και πάνω από τις δυνάμεις μας, να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε νά 'μαστε ό,τι και οι πρόγονοί μας και όχι δούλοι των βαρβάρων που εξανθρωπίσαμε. Πρέπει να πάψουμε να τους έχουμε ανάγκη, αντίθετα, πρέπει να γίνουμε όχι μόνον αυτάρκεις, αλλά να εξαρτώνται εκείνοι απ´ εμάς,όπως π. Χ. από τις ενεργειακές μας πηγές, τη ναυτιλία μας, όλα τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το λαμπερό μας ήλιο, την γαλάζια θάλασσα, την θρυλική μας φιλοξενία!!!
Πριν από μερικές ημέρες, τους παραδώσαμε, για άλλη μια φορά, την αναμμένη δάδα, για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Οι προσφορές μας δίνονται απλόχερα και ΔΩΡΕΑΝ. Αντίθετα, εκείνοι για ό,τι δίνουν ζητούν, όχι μόνο τοκογλυφικό χρήμα, μα και ΑΙμα. Αίμα ελληνικό, από τις καθημερινές, αυτοκτονίες που προκαλούν  τα απάνθρωπα μέτρα που μας έχουν επιβάλλει.
Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Αντισταθήτε και στις κάλπες ψηφίστε ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου