Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η ΣΚΥΛΛΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ. Ο,ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ"

Η ανθρωπιστική καταστροφή που σοβεί  στη χώρα μας και η γενοκτονία που έχει  επέλθει σε αυτή τα τελευταία δύο χρόνια,  από την η βίαιη επέλαση του ΔΝΤ ,  όχι μόνο δεν συγκινεί την Κριστίν Λαγκάρντ, αλλά με δηλώσεις της προκαλεί όλο τον ελληνισμό.
Φέρεται ως Σκύλλα, σαν το φοβερό μυθικό τέρας που λυσσομανά και απειλεί να καταπιεί την Ελλάδα.
Η Γαλλίδα επικεφαλής του τοκογλυφικού Οργανισμού ΔΝΤ απευθυνόμενη στους Έλληνες με ιταμό και χυδαίο τρόπο είπε: "Να μην περιμένουν οι Έλληνες καμία συμπόνοια. Για ό,τι έπαθαν υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι και καλά θα κάνουν να πληρώσουν τους φόρους τους για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους"!

Πρόκειται για κτηνώδη συμπεριφορά της Κριστίν Λαγκάρντ σε βάρος όλων των Ελλήνων. Αν και Γαλλίδα, η οποία -υποτίθεται- γνωρίζει τι συντελείται στην ευρωζώνη, με την παταγώδη αποτυχία του ενιαίου νομίσματος αλλά και το σχέδιο οικονομικής διάλυσης των κρατών της Νότιας Ευρώπης (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία) διαρκώς να επεκτείνεται ως επιδημία και σε άλλες χώρες (Ιρλανδία, Ολλανδία, Τσεχία, Πολωνία), η επικεφαλής του ΔΝΤ επιδεικνύει ... κανιβαλισμό σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους. Αν και βλέπει το πρωτοφανές  μέγεθος καταστροφής που έχει προκαλέσει στα νοικοκυριά η εφαρμογή των συνεχών μνημονίων, δείχνει αναλγησία και ανθρωποφαγία που παρόμοιά της μπορεί να αναζητηθεί σε μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια ή σε γερμανικά γκέτο..
Προφανώς και οι δηλώσεις της Λαγκάρντ δεν είναι τυχαίες: έρχονται ως κορωνίδα των τελευταίων τρομοκρατικών απειλών σε βάρος των Ελλήνων, ότι θα καταστραφούν εάν δεν ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα, εάν δεν τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους  και δεν παραμείνουν στο ευρώ.
Η βάρβαρη στάση της Λαγκάρντ η οποία δείχνει ότι απευθύνεται σε δουλοπάροικους, αποτελεί επιπλέον απάντηση-στήριξη στον Πρόεδρο της Γαλλίας για τις δηλώσεις Τσίπρα προς τον Ολάντ, τον οποίο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε "Ολαντρέου".
Η  Σκύλλα Λαγκάρντ ασφαλώς και αποκρύπτει τα δόλια τοκογλυφικά επιτόκια τα οποία διογκώνουν στο διηνεκές το χρέος της Ελλάδος απέναντι στους τοκογλύφους, έτσι που να την έχουν πισθάγκωνα δεμένη και για πολλές γενιές στο άρμα των νεο-κατακτητών.
Η Σκύλλα Λαγκάρντ, βεβαίως και δεν αναφέρει τους υπέρογκους τόκους που έχει ήδη πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος τα τελευταία δέκα χρόνια, σε σημείο που να έχει ήδη ξεχρεώσει  μιάμιση φορά το δημόσιο χρέος της χώρας!
Η Σκύλλα Λαγκάρντ επίσης δεν αναφέρει τίποτε για τον δόλιο υπερδανεισμό της Ελλάδος, με τον οποίο μπούκωνε η Ε.Ε. την Ελλάδα. Υπερδανισμός ο οποίος βάσει μεθοδευμένου σχεδίου έσυρε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ και τους τοκογλύφους του.
Η Σκύλλα Λαγκάρντ κάνει ...γαργάρα το πώς έβαλαν την Ελλάδα στην ευρωζώνη με νοθευμένα στοιχεία που  μαγείρεψαν και ενέκριναν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι! Η ευθύνη και το δόλιο σχέδιο θανάτου της Ελλάδος ανήκει σε αυτούς που έσυραν ως πρόβατο επί σφαγή την Πατρίδα μας και τον λαό της. Για να έρθουν σήμερα άνθρωποι σαν την Λαγκάρντ να μας ξεκοιλιάζουν και να λένε ότι φταίμε αποκλειστικά εμείς!!!
Η Σκύλλα Λαγκάρντ τέλος, θεωρεί υπεύθυνους εμάς τους Έλληνες επειδή εξοπλιζόμασταν διαρκώς με οπλικά συστήματα της Γαλλίας και της Γερμανίας για να προστατέψουμε τα σύνορά μας. Σύνορα, τα οποία αν και ευρωπαϊκά, και για την φύλαξη των οποίων έπρεπε να πληρώνουν από την τσέπη τους όλοι οι Ευρωπαίοι, η Λαγκάρντ και οι ομοεθνείς της, έβαζαν τους Έλληνες να αιμορραγούν οικονομικά για να πληρώνουν οπλικά συστήματα, ποτισμένα με μίζες και συχνά χαλασμένα!!!

Είναι πλέον καιρός ο ελληνικός λαός να συνειδητοποιήσει το μεθοδευμένο σχέδιο που συντελείται σε βάρος της Πατρίδας μας και να δώσει την απάντηση που αρμόζει σε όλα αυτά τα θλιβερά υποκείμενα, που φέρονται ως πολιτικά ερπετά. 
Στην δε περίπτωση της Λαγκάρντ, ομοιάζουν στην όψη και στις κινήσεις με ερπετά. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές: δείχνουν την Λαγκάρντ σε κινήσεις κόμπρας, σαύρας ή Σκύλλας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου