Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τα ημερολόγια του Ακη τον εμπλέκουν και στην υπόθεση της SIEMENS;

Τα ημερολόγια του Ακη τον εμπλέκουν και στην υπόθεση της SIEMENS;
πηγή: iefimerida.gr
Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για τους ανακριτές της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου παρουσιάζει και το ημερολόγιο του 2002 του πρώην υπουργού, καθώς τον Μάιο εκείνου του έτους ο τότε υπουργός φαίνεται να έχει δύο ραντεβού με υψηλά ιστάμενα στελέχη τη SIEMENS, που εμπλέκονται στην υπόθεση των μαύρων ταμείων.
Συγκεκριμένα, στις 28 Μαΐου στο ημερολόγιο καταγράφεται «ραντεβού με Χριστοφοράκο» και μόλις τρεις μέρες μετά, στις 31 του μήνα, καταγράφεται ραντεβού με επίσης πολύ υψηλό στέλεχος της εταιρείας και νυν κατηγορούμενο στην υπόθεση.
Μάλιστα δίπλα στο όνομά του αναφέρεται μέσα σε παρένθεση το όνομα πολύ μεγάλης γερμανικής τράπεζας.
Ανάμεσα στα στοιχεία που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του Ακη Τσοχατζόπουλου υπάρχουν σωρεία εγγράφων που τον συνδέουν με τις εξωχώριες εταιρείες που ο ίδιος αρνείται ότι είναι ο ιδιοκτήτης τους.
Μάλιστα, βρέθηκε φάκελος με πολλά έγγραφα που αφορούν την εταιρεία NOBILIS, πρακτικά συνεδριάσεων του Δ.Σ. της BLUEBELL SA LIBERIA αλλά και προσκλήσεις σε συνέλευση μετόχων και ισολογισμούς γνωστού εκδοτικού οίκου στην Αθήνα.
Εντοπίστηκαν επίσης εκτυπώσεις από το google earth, χάρτες και κατόψεις ακινήτου στο Βερολίνο.
Ανάμεσα σε άλλα βρέθηκε και μία δήλωση αναγνώρισης χρέους ποσού 200 χιλιάδων ευρώ που υπογράφει προς τον Τσοχατζόπουλο ο συγκατηγορούμενος του επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου