Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Moυσικό Ταξίδι από το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού


Παρά την έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Συλλόγων της πόλης μας και  κατέκλυσε το αμφιθέατρο του 5ου Γυμνασίου και παρακολούθησε το μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο που είχε από κοινού οργανώσει ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού μαζί με τους Συλλόγους  Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και του 5ου Γυμνάσιου αντίστοιχα. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Βασίλειος Σαββίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους καθώς και τις Προέδρους των δυο συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την εξαιρετική συνεργασία. Στη συνέχεια της βραδιάς απηύθυναν κατά σειρά χαιρετισμό η συνδιοργανώτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου κα Ελένη Μπρόκου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς καθώς και ο πρώην Δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος.
Ακολούθως, το λόγο πήρε ο κος Μασχοβάκος Νίκος, νομικός – συγγραφέας, ο οποίος και προλόγισε την βραδιά πριν δώσει τη σκυτάλη σε δυο νεαρούς φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι με αριστοτεχνικό τρόπο παρουσίασαν τρία μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Γκάτσου. Τη συνέχεια της βραδιάς και για τις επόμενες  δυο ώρες ανέλαβε ο εκλεκτός και συνάμα ακούραστος Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η ορχήστρα του, οι οποίοι παρέσυραν τον κόσμο  σε ένα ωραίο ταξίδι ερμηνεύοντας όλοι μαζί γνωστά τραγούδια  δημοφιλών συνθετών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο  Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς, οι επικεφαλής των παρατάξεων κοι Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Ησαιας, Κωνσταντακόπουλος, Κρητικίδης και Παύλου, το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ κα Ηλέκτρα Πανάγου Αντωνοπούλου και πλήθος κόσμου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

             Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας

        Βασίλειος Σαββίδης                                                          Αναστάσιος Μίχας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου