Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΡΓΑ ΔΕΗ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

"Αυτή είναι η Ελλάδα. Εγώ είμαι ο μόνος Έλληνας. Όλοι οι εργάτες είναι από διάφορα μέρη του κόσμου". Αυτά μας είπε ο εργοδηγός των έργων που εκτελούνται εδώ και δυο-τρεις μέρες στο ύψος του Νομισματοκοπείου (στάση Μετρό)επί της Λ. Μεσογείων (στην κάθοδο)  και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον Χολαργό!
15 εργάτες όλοι αλλοδαποί! Μαύροι, Πακιστανοί, Γεωργιανοί, Αφγανοί αλλά κανένας Έλληνας! Οι Έλληνες στην ανεργία και οι δουλειές όλες, στους μετανάστες ή στους λαθρομετανάστες! 
Μαύρες δουλειές, έτσι; Μπορεί να μας πει η ΔΕΗ σε πόσους από αυτούς  κολλάει ένσημα;
Στο ύψος της Μεσογείων το φαινόμενο είχε επισημανθεί από χιλιάδες περαστικούς και έκανε εντύπωση. Δεν υπήρξε κανείς μεγαλοσχήμων παράγων που να πέρασε από το σημείο να δει το πανηγύρι της ...μαύρης εργασίας; Μόνο τους μεροκαματιάρηδες ξέρουν να συλλαμβάνουν και να τους οδηγούν σιδηροδέσμιους στα κρατητήρια γιατί -λέει- δεν απέδωσαν τον Φ.Π.Α.
Την ίδια ώρα που δίπλα μας η μαύρη εργασία με τις πλάτες της ΔΕΗ δίνει και παίρνει!
Πόσα ένσημα ρε κολλήσατε στον Αφγανό, τον Πακιστανό και τους λαθρομετανάστες; Έτσι θα πατάξετε το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης; Έτσι θα εξυγιάνετε το Δημόσιο; Το μόνο που καταφέρνετε είναι να στέλνετε στον καιάδα τους Έλληνες.
Ρε ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου