Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΖΩΖΩ ΒΑΛΙΑΝΟΥ: ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!

ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η Ζωζώ Βαλιάνου, εδώ και τρεις περίπου μήνες βρίσκεται βαρέως ασθενούσα στο σπίτι της. Με μόνιμη μηχανική υποστήριξη, η επί 30  χρόνια Πρόεδρος του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη", δέχεται επισκέψεις από καλούς φίλους και φίλες και βεβαίως συγγενείς της. Δυστυχώς όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών παραγόντων, δεν την έχουν επισκεφτεί ποτέ!!! 
Η ίδια, δεν ομολογεί την πικρία της αλλά είναι διάχυτη στο πρόσωπό της. Δεν παραλείπει όμως να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Β.Ξύδη: "Απέδειξε ότι είναι πάνω απ'όλα άνθρωπος με συναισθήματα και καλλιεργημένος"
Χωρίς να ζητήσουμε λεπτομέρειες, διότι η κα Βαλιάνου καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, έδειξε ότι από το παρόν δημοτικό συμβούλιο, μόνον ο Β.Ξύδης έχει ενδιαφερθεί για την υγεία της!
Κρίμα! Και να σκεφθεί κανείς ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή Χολαργού, την είχε τιμήσει με εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Χολαργού, όπου της απενεμήθη και μετάλλιο! 
Σήμερα όμως που η κα Βαλιάνου είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου, βιώνει την εγκατάλειψη από όλους! 
Και όπως φαίνεται, την ίδια εγκατάλειψη νιώθει ότι έχει και από το Δ.Σ. του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη"!  Δυστυχώς, αντί για μια τιμητική προς το πρόσωπό της εκδήλωση, πάνω της έμειναν ως λεκές, οι κατηγορίες για κακοδιαχείριση, και οι προσβλητικές αιχμές ότι καταχράστηκε το Ταμείο του Συλλόγου!!!
Κρίμα και πάλι κρίμα, για έναν άνθρωπο που έγραψε την δική του ιστορία στον Χολαργό και που σήμερα στο κρεβάτι του πόνου σχεδόν οι πάντες της έχουν γυρίσει την πλάτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου