Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ το βίντεο των Αλβανών που «βαφτίστηκε» ότι έγινε στα Καλάβρυτα

alvanoi videoΤραβήχτηκε και "ανέβηκε" στο youtube από πάροχο της Αλβανίας...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες με το βίντεο των αλβανών που βρίζουν και πυροβολούν την ελληνική σημαία με καλάσνικοφ.
Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει στοιχεία προβοκάτσιας. Παρακρατικοί Αλβανοί, γύρισαν τις άθλιες αυτές εικόνες στην Αλβανία και όχι στις πλαγιές του Χελμού όπως αρχικά διέρρευσε και το ανέβασαν στο διαδίκτυο για να προκαλέσουν.
«Βαφτίστηκε» λοιπόν ότι έλαβε χώρα στα Καλάβρυτα γιατί ο Αλβανός που το ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook δουλεύει και μένει στην εν λόγω περιοχή.
Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά από έρευνα διαπίστωσε, ότι ο πάροχος που ανέβασε το βίντεο είναι στην Αλβανία και στη συνέχεια ενημέρωσε και τη σήμανση.
Σύμφωνα και με πληροφορίες του spirospero.gr, αλλά και με μαρτυρίες ντόπιων που γνωρίζουν καλά την περιοχή, δεν υπάρχει κανένα «σημάδι» στο βίντεο που να μαρτυρά ότι το γύρισμα έγινε στις πλαγιές του Χελμού.
Ο Αλβανός που συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Καλαβρύτων, ανακρίνεται. Να σημειωθεί ότι βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, αφού δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα. Ήταν αυτός που το ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook και αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο κινητοποιήθηκαν χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει ισχυρό αλβανικό στοιχείο.
Ο συγκεκριμένος «οικονομικός μετανάστης» φαίνεται ότι για καιρό δούλευε στη βίλα επιχειρηματία που διατηρεί στα Καλάβρυτα και μάλιστα διαθέτει και ιδιωτικό ελικόπτερο.
Οι αρχές ερευνούν τις διασυνδέσεις του Αλβανού για να ξετυλίξουν το κουβάρι της προβοκάτσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου