Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΛΟΥΚΕΤΟ ΒΑΖΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!




doy_holargou


Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, την οποία πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα μας τον Μάϊο του 2011.

σοκ! ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

Βάζει λοιπόν λουκέτο η Εφορία Χολαργού! Από την 1η Οκτωβρίου ο κοσμάκης θα τρέχει στην Αγία Παρασκευή! Καινούργιο, ιδιόκτητο κτίριο είχε η ΔΟΥ Χολαργού και κατεβάζει ρολά!  ΖΗΤΩ Η ΤΡΟϊΚΑ! Και τα βρακιά θα μας πάρουν. Έτσι όπως πάμε, σε λίγο μπορεί να καταργηθεί και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού! Θα τρέχουμε στην...Μέρκελ για να εξυπηρετηθούμε! Μπράβο μας. 
Ας δούμε την επιβεβαίωση της είδησης όπως πρώτη την παρουσιάζει στην περιοχή το  holargos.blogspot.gr/
"Από 1/10/2012, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα αποτελεί παρελθόν η ΔΟΥ Χολαργού. Όχι μόνο καταργείται και οι εργασίες της συγχωνεύονται με αυτές της Αγίας Παρασκευής αλλά θα είναι και στην πρώτη φουρνιά.
Τελικά η διαπραγματευτική ικανότητα των τοπικών αρχών είναι αξιοσημείωτη! Δεν λέω ότι θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αλλά θα ήταν σιγουρα χρήσιμο να καθυστερήσει λίγο για να μπορεί ο κόσμος εύκολα και χωρίς μετακινήσεις και ταλαιπωρία να διευθετήσει όλα αυτά τα χαράτσια που σκάνε και θα σκάσουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Ειδικά στην περιοχή μας όπου υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων, μεγάλοι σε ηλικία και χωρίς γνώση Η/Υ, θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να διακοπούν οι εργασίες τις εφορίας με την λήξη της περιόδου των φορολογικών διακανονισμών. Αλλά ποιός να αιτηθεί και να διεκδικήσει κάτι τέτοιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου