Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ: "ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ"

Προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα για το εάν έπρεπε να δημοσιεύσουμε την παρακάτω ανακοίνωση του κ. Νικολαου, δεδομένου ότι απευθύνεται στον εκδότη της εφημερίδας "30 Μέρες", για δημοσίευμά του, χωρίς όμως να έχουν πολλοί από τους αναγνώστες μας ενημερωθεί για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος. Έτσι, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους χαρακτηρισμούς του κ. Νικολάου "Κύριε Κουγιουμτζόπουλε είσαι ψεύτη", χωρίς να ξέρουν γιατί. 
Παρ'όλα αυτά δημοειεύουμε την επιστολή του πρώην Δημάρχου, δεδομένου ότι απάντηση του κ. Νικολάου σε δημοσίευμα κι έτσι αποφεύγεται-αποτρέπεται η επίλυση των διαφορών τους στα ακροατήρια των δικαστηρίων!

                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «κ. Χ.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ»

ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ
                ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 30ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Λ.ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ
                ΙΚΑ-ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ»


Κύριε Διευθυντά,

Σας ζητώ να ζητήσετε Δημόσια συγγνώμη για τα ψευδή στοιχεία που Δημοσιεύσατε σε κύριο άρθρο της εφημερίδας σας Αρ.φύλλου 493, 16 Νοεμβρίου 2012, σελίδα 2 και να γράψετε τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία που προκύπτουν από επίσημα έγγραφα του Δήμου.

Αναφέρεστε ως εξής:
 «Ωραία δεν είναι η Περικλέους, Ωραίο δεν είναι το ΙΚΑ-ΚΑΠΗ;  Ωραία ήταν αλλά και να δώσουμε 6 εκατομμύρια ευρώ, με το δανεισμό 11, για να τα αποκτήσουμε; Mήπως δεν ήταν οι πρώτες μας ανάγκες;  Μήπως άμα στοίχιζε δύο εκατομμύρια ευρώ  λιγότερα η Περικλέους, θα είχαμε τώρα δύο ακόμη αθλητικά κλειστά γήπεδα και θα έμπαιναν και 500 ακόμη παιδιά μέσα να αθληθούν»;

H AΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΝΑΙ :
ΠΡΩΤΟΝ: Το κτίριο  ΙΚΑ-ΚΑΠΗ στοίχισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ με χρήματα προερχόμενα εξ' ολοκλήρου από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «ΘΗΣΕΑΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ  όπως αναφέρετε.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Η Λεωφόρος Περικλέους, το στολίδι της Πόλης μας, εστοίχισε μόλις 980.000 ευρώ και ήταν από δανεισμό του Δήμου.

Εσείς γράφετε ότι δανειστήκαμε για τα δύο αυτά έργα 6 εκατομμύρια ευρώ ενώ από τα επίσημα στοιχεία του Δήμου προκύπτει  μόλις σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο αποπληρώνεται κανονικά από κρατικά χρήματα ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι), χωρίς να έχουν επιβαρυνθεί οι κάτοικοι το κόστος, απεναντίας το έργο αυτό έδωσε ποιοτική ζωή και ταυτότητα στην πόλη μας αυξάνοντας σημαντικά την αξία των ακινήτων.

Κύριε Κουγιουμτζόπουλε, Είσαι κοινός ψεύτης και συκοφάντης, ανακάλεσε ότι γράφεις, σου δίνω αυτή την ευκαιρία γιατί διαφορετικά θα αναλάβει η Δικαιοσύνη να  δώσει την πρέπουσα απάντηση!

Με τιμή,

Δημήτρης Νικολάου   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου