Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

EUROGROUP ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: "ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ! ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ"!


eurogroup

Σαμαράς: "...Αρκεί να παραμείνουμε στο ευρώ"!
Η πολιτική Σαμαρά του "δώστα όλα στους τοκογλύφους και ας γίνουμε Νίγηρας, αρκεί να παραμείνουμε στο ευρώ" έχει τις δραματικές πλέον επιπτώσεις της. Ως ..."Δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα", εξελίσσεται η διαδικασία στο Eurogroup, χωρίς να διαφαίνεται φως στον ορίζοντα για την Ελλάδα. Απλά, έτσι όπως επέλεξε η δουλοπρέπεια Σαμαρά προς τους δανειστές, η χώρα μας θα παραμείνει στη...γωνία και με το ένα πόδι όρθιο σηκωμένο, έτοιμο να μπει στον τάφο, για το τι και πότε θα αποφασίσουν οι ..δανειστές μας για την τύχη της Ελλάδος
Ελάχιστες πάντως έως μηδενικές είναι οι πιθανότητες να ληφθεί απόφαση στο αυριανό Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ και βέβαια ούτε κουβέντα για την μεγάλη δόση των 44 δισ. ευρώ.
Οι πληροφορίες λένε ότι αύριο θα έχουμε νέα αναβολή, στην χειρότερη μπορεί να καταδειχθεί τέτοια διάσταση απόψεων που ίσως καταλήξουμε σε οδυνηρό αδιέξοδο. Ήδη έχει αρχίσει να συζητείται ημερομηνία συνεδρίασης νέου Eurogroup για την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου!
Σαμαρά, Πρωθυπουργέ των αυτοκτονιών, αρκεί που παραμένουμε στο ευρώ και...ηττήθηκε το λόμπυ της δραχμής! Οι πολιτικές σου φαιδρότητες, αυτά έχουν καταφέρει Σαμαρά! 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου