Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Κ.Κ.Ε. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Πέσανε απ΄τα σύννεφα στο ΚΚΕ!
«Αποτελεί πρόκληση η ομιλία του κ. Τσίπρα» αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, υπογραμμίζοντας πως «αντιγράφει ανερυθρίαστα το ΠΑΣΟΚ, που όσο έστριβε πιο δεξιά τόσο πιο πολύ επετίθετο κατά του ΚΚΕ».

«Τα επιχειρήματά τους δείχνουν την ιδεολογική τους στειρότητα» σχολιάζει το ΚΚΕ τονίζοντας πως «ας καταλάβουν ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να υποκύψει στον ευρωενωσιακό μονόδρομο».

«Δεν πρόκειται να εξαργυρώσει με υπουργεία και θεσούλες τους αγώνες του, το αίμα των αγωνιστών του, την προσφορά του στην εργατική τάξη και στο λαό και να παραιτηθεί από το σοσιαλισμό που είναι αναγκαίος και επίκαιρος», καταλήγει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
taxalia.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακρίβεια από αυτό που λέγεται οτι δήθεν το ΚΚΕ είναι οπισθοδρομικό. Αντιθέτως, το ΚΚΕ είναι το κόμμα του μέλλοντος. Γι' αυτό, αντιπολιτεύεται την μελλοντική κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστός ξεπουλημένος συκοφάντης ο Βραχιολίδης, αφού τον έχει μηνύσει και θα απολογηθεί για τις συκοφαντίες του εναντίον:

    α)της Εκκλησίας της Φανερωμένης και των Ιερέων αυτής καθώς τους έχει συκοφαντήσει στο έπακρο.

    β)Της Δικαστικής λειτουργού κας. Τασοπούλου την οποία συκοφάντησε όταν ήταν εν ενεργεία δικαστική λειτουργός καθώς και συγγενικά μέλη αυτής.

    Ο Γελοίος συκοφάντης βραχιολίδης είναι υπάλληλος του γνωστού ποινικού εκδότη της Ελεύθερης Ώρας Μιχαλόπουλου, ο οποίος φυλακίστηκε διότι εκβίαζε πλούσιες οικογένειες.
    Προφανώς και θέλοντας να υιοθετήσει τους εκβιασμούς και τα μπραβιλίκια του αφεντικού του και εκδόοτη του, συκοφαντή τους πάντες και τα πάντα μήπως τσιμπήσει κανένα φράγκο από κανέναν φοβισμένο πολίτη.
    Παρομοιάζει τον ευατό του με ήρωα αλλά μάλλον εκβιαστής της κακιάς ώρας είναι.

    Ντρόπη σου ξεφτιλισμέενο ανδρίκελο Βραχιολίδη που εκβιάζεις τον κόσμο και συκοφαντείς μέχρι και ενορίες ολόκληρες.

    Ντροπή σου αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή