Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ¨" ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ!


Κον Μάκην Βραχιολίδην

ΘΕΜΑ:  Ταξίδι των μελών του ΚΑΠΗ στο Παρίσι.

Κύριε Βραχιολίδη,

Αναφερόμενοι σε όσα ο κ. Χαρ. Στάικος δήλωσε σχετικά με το ταξίδι των μελών του ΚΑΠΗ στο Παρίσι και δημοσιεύσατε την 29η τρεχόντος μηνός στην ιστοσελίδα σας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι ουδέποτε ο κ. Στάικος παρέδωσε εισιτήρια και αποδείξεις πληρωμής (Βάουτσερς) στο ΚΑΠΗ, όπως ανακριβώς ισχυρίζεται.

            Τα μόνα που παρέδωσε ο κ. Στάικος στο ΚΑΠΗ στις 23 Οκτωβρίου, ήσαν δύο καταστάσεις με τα ονόματα των μελών του ΚΑΠΗ τα οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν για το Παρίσι με τις αεροπορικές εταιρείες  Aegean και Airfrance το διάστημα  2 – 5 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτές τις κρατήσεις και γι’ αυτό το ταξίδι ουδέποτε εκδόθηκαν εισιτήρια και ουδέποτε μας παραδόθησαν αυτά μέχρι σήμερα στο ΚΑΠΗ από τον κ. Στάικο ή από οποιονδήποτε άλλον εκπρόσωπό του (Ταξιδιωτικό Πράκτορα κ.λ.π.), παρά τις διαβεβαιώσεις του ίδιου του κ. Στάικου ότι αυτά θα μας παραδοθούν έγκαιρα, πριν την ημέρα της αναχώρησης. Άλλωστε, και στη με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2012 ανακοίνωσή μας, η οποία αναρτήθηκε στον Πίνακα Ανακοινώσεων του ΚΑΠΗ, γίνεται αναφορά για παράδοση από τον κ. Στάικο στο ΚΑΠΗ λίστας ονομάτων και ημερομηνιών / ωρών πτήσεων και όχι για εισιτήρια.

            Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

            Επομένως, για την ακύρωση του ταξιδίου υπεύθυνος είναι καθ’ όλοκληρία ο κ. Στάικος, όπως ήταν υπεύθυνος και για τις προηγούμενες αναβολές, για τις οποίες προέβαλε κάθε φορά και διαφορετική δικαιολογία.

Για όλα τα λοιπά θέματα που σχετίζονται με αυτή την υπόθεση θα εκδοθεί άλλη ανακοίνωση.


            Παρακαλούμε για την καταχώρηση της επιστολής αυτής στην ιστοσελίδα σας, για την αντικειμενική ενημέρωση και για να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ

Παναγιώτης Ίσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου